UFC

Brazilac očekuje pobjedu Charlesa Oliveire protiv Islama Makhacheva: ‘Svakog se može poraziti’

 ANDREW CHIN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Andrew Chin/zuma Press/profimedia
‘Ako se bude borio s istim mentalitetom kao protiv Dariusha, ima dobre šanse‘

Ususret UFC 294 eventu brazilski borac Thiago Moises komentira nadolazeći revanš između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva i prednost daje svojem sunarodnjaku. Moises se 2021. borio protiv Makhacheva te je poražen u četvrtoj rundi gušenjem.

‘‘Naučio sam da se svakog može poraziti. Vidjeli smo ga [Makhacheva] u borbi protiv Volkanovskog i pokazao je puno slabosti u toj borbi. I ja sam ga uspio srušiti‘‘ govori Moises za MMA Fighting.

Charles Oliveira izgubio je prošle godine od Makhacheva ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Nakon te borbe Oliveira nije dobio instantni revanš te se borio s Beneilom Dariushem kojeg je porazio tehničkim nokautom u prvoj rundi i sada je spreman za ponovni napad na titulu lake kategorije.

‘‘Mislim da Charles nije izgledao dobro u prvoj borbi. Makhachev je bio brz na nogama. Ako Oliveira nauči na svojim pogreškama i ako se bude borio s istim mentalitetom kao i protiv Dariusha, mislim da ima jako dobre šanse da pobijedi‘‘ nastavlja Moises.

Thiago Moises nastupit će večeras u UFC-ovom ‘‘Fight Nightu‘‘ u Parizu protiv Benoita Saint-Denisa u eventu koji predvode Ciryl Gane i Sergey Spivak.

Linker
30. travanj 2024 03:48