UFC

Brendan Allen se ne boji Khamzatovog hrvanja: ‘Ja sam drugačija zvijer, što mi on može?‘

 Brendan Allen

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Gotovo godinu dana Khamzata nema, a očito je da opcija sada već ima i za biranje

Proteklog je vikenda Brendan Allen došao do nove pobjede svladavši Bruna Silvu ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi. Bila mu je to peta pobjeda zaredom te čak druga ove godine, a nakon meča je otkrio kako je dobio upute da ni slučajno ne prozove Jareda Cannoniera.

To je vjerojatno zbog toga što ga se namjerava upariti s Khamzatom Chimaevim, a to je i sam nakon borbe donekle i potvrdio. Sada se ponovno dotaknuo Chimaeva i njihove potencijalne borbe, te je rekao kako se ne boji Khamzatovog hrvanja i ‘‘grapplinga‘‘.

‘‘Ja se ne bojim niti jednog čovjeka. Nikada nisam odbio borbu. Ako je to ono što on želi, može doći i dobiti to. Ne zanima me, svatko može dobiti. ‘C*mshot‘ Chimaev, Vettori ili Canonier. Svi oni mogu dobiti. Što, pokušat će me rušiti? Čestitam, možeš me srušiti. Uskočit ću u gard i što ćeš onda učiniti? Ja sam drugačija zvijer. S leđa ili gornji, nije bitno. Drugačija sam zvijer‘‘, rekao je Allen nakon priredbe.

‘‘Milsim da bih trebao biti pametniji u nekim slučajevima, ali nisam ni osjećao kad me je pogađao. Pogađao mi je ruke. Udarao me u čelo. Mislim da je bila zabavna borba, meč koji me dovodi do vrha. Ako ne mogu dobiti njega, može i revanš protiv Seana Stricklanda. To također želim‘‘, dotaknuo se i meča protiv Silve.

Kako god, možda je već vrijeme da Khamzat uđe u kavez. Gotovo godinu dana ga nema, a očito je da opcija sada već ima i za biranje. Kada i s kim će se boriti, vrijeme će pokazati.

Linker
18. svibanj 2024 17:13