UFC

Dana White o ‘The Notoriousu‘: ‘Bio nam je najveća zvijezda, ali nikada nije znao doći na vrijeme‘

Conor McGregor

  Steve Marcus/Getty images/Profimedia
‘Najbolji partner s kojim sam ikada imao priliku surađivati, ne bih imao ništa loše za reći o njemu samo da stalno ne kasni‘

Još jedan dan je iza nas, a odgovora na pitanje oko povratka "Notoriousa“. Irac već dulje vrijeme najavljuje povratak, ali u ovom trenutku i dalje nema službenu potvrde. Unatoč tome, McGregor je još uvijek u prilično dobrim odnosima s Danom Whiteom. Njih su dvojica tijekom godina puno surađivali i obojica su izvukli velik profit.

Međutim, u nedavnom intervjuu, White je otkrio jednu stvar koju bi htio promijeniti u njihovom odnosu.

"McGregor je bio jedan od najboljih partner na svijetu koje sam imao. On nam je bio prva takva ‘Mega zvijezda‘ kad bi se bar ikada znao pojavio na vrijeme, tada ne bih imao ništa loše za reći o njemu?“, rekao je White.

Čelni čovjek organizacije pohvalio je Irca da unatoč velikoj slavi koju je stekao, nikada nije odbio izaći im u susret.

"Druga stvar koju McGregor nikada nije napravio, bez obzira koliko popularan bio, kad smo išli prema borbi, ako bi mi javili: ‘Oh Conore, ovaj tip je upravo ispao. Aldo je ispao. Tražimo drugu opciju‘ nikada nije rekao: ‘Da, učinit ću to, ali trebat će mi još 200.000, trebat će mi još milijun dolara.‘ McGregor nikada nije radio takve kukavičke poteze", dodao je White.

Nedvojbeno je da će njegov povratak biti pravi spektakl, borilačka poslastica koja će rušiti rekorde "pay-per-viewa“. Dok očekujemo kada i gdje ćemo gledati McGregora, možemo uživati u njegovoj novopečenoj glumačkoj karijeri.

Linker
31. ožujak 2024 15:02