UFC

Bryce Mitchell zadobio gadnu ozljedu dlana: ‘Od sada koristim rukavice, skoro sam se onesvjestio‘

 Bryce Mitchell  

 Diego Ribas/Shutterstock Editorial/Profimedia
Unatoč ozljedi borbu nije otkazao

UFC-ov borac i jedan od najtalentiranijih mladih prospekata u rosteru, Bryce Mitchell, u petak navečer objavio je na svojem Instagram profilu gadnu ozljedu dlana. ‘Thug Nasty‘ je imao u dlanu zabodenu špranju dugačku nekoliko centimetara koja je podsjećala na čavao. Izgleda kako je ipak sve prošlo bez ozbiljnijih posljedica.

"Ta špranja je imala gotovo 3 incha (7.6 cm). Pokušao sam sam izvaditi i gotovo sam se onesvijestio. Bio je duboko zaboden u mojoj ruci. Doktor ga je upravo izvadio. Od sada ću uvijek koristiti rukavice. Borba je i dalje na rasporedu, ja nisam kujica." - zaključio je Mitchell.

Iako nije u detalje objasnio kako je došlo do ozljede, poznato je da Mitchell sve poslove na farmi radi samostalno, tako da je pretpostavka da se ozlijedio na radu. Prije nešto manje od tri mjeseca Bryce je doživio svoj prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri of Ilia Topurie na UFC 282 eventu. Tada je neko vrijeme govorio kako se više neće boriti, no izgleda da je taj film odavno promijenio.

Prije tog poraza Bryce je imao 6-0 unutar UFC-a, a sada se nada povratku na pobjedničke staze. Protivnik koji će ga u tome pokušati zaustaviti bit će Jonathan Pearce, a borba je zakazana za UFC 288 event u svibnju (5.mjesec). Pearce je u sjajnom nizu od pet uzastopnih pobjeda, što će za Mitchella definitivno biti i više nego težak protivnik.

Linker
06. svibanj 2024 02:06