UFC

Bryce Mitchell dogovorio novu borbu: Čeka ga borac koji je u odličnom nizu pobjeda

Bryce Mitchell

 SPP Sport Press Photo./Alamy/Alamy/Profimedia
Nedavno je doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri, a sada je odmah uzeo još jednu tešku borbu protiv odličnog protivnika

U dvanaestom mjesecu prošle godine Bryce Mitchell je doživio prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Ilia Topuria ga je jednostavno ponizio, a na kraju je slavio ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi na UFC 282 priredbi.

Taj poraz je Mitchell jako teško podnio, a tjednima nakon je pričao o njemu te je izlazio s raznim teorijama zašto je poražen. Prvo je govorio kako se borio bolestan jer nije imao novca da plati račune, a zatim je i optužio UFC da ga je ucijenio tom borbom te da u suprotnom ne bi mogao nastupiti još nekoliko mjeseci.

No, izgleda da se Mitchell malo pribrao i došao k sebi, a jučer su došle vijesti da je dogovorio i novu borbu. Službeno je porvrđeno da se Mitchell bori na UFC 288 priredbi koja će se održati 6.5. ove godine u Las Vegasu, a protivnik će mu biti talentirani Jonathan Pearce.

Radi se o borcu koji je u UFC došao preko DWCS-a, no u debiju za promociju ga je Joe Lauzon pobijedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Bilo je to 2019. godine, no nakon toga je Pearce zaredao čak pet pobjeda, od čega su čak tri bila finiša. U trenutno posljednjem nastupu je slavio protiv Darrena Elkinsa, a u 2022. je nastupio tri puta i u sva tri nastupa je slavio.

Inače, Pearce je u jednom trenutku svoje karijere imao tri poraza zaredom, a nastupao je i u Bellatoru. Neće ovo biti lagan zadatak za Mitchella jer je Pearce u odličnom nizu pobjeda, a kako će proći, saznat ćemo u petom mjesecu.

Linker
17. travanj 2024 16:28