UFC

Burns vjeruje da će se Masvidal vratiti za dobar novac protiv Diaza ili McGregora

Jorge Masvidal 

 Alejandro Salazar/Zuma Press/Profimedia
Smatra da u sebi još uvijek ima ‘‘ono nešto‘‘ i da se i dalje može boriti ako želi

Svoju posljednju borbu u karijeri je ranije ovog mjeseca odradio Jorge Masvidal. Bilo je to protiv Gilberta Burnsa, a poražen je jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde. Bio je Burns tokom cijelog meča bolji, no Masvidal je u svom posljednjem meču ipak pružio solidan otpor.

Tako je zaključio svoju 20 godina dugu karijeru, no Burns ne vjeruje da će ‘‘Gamebred‘‘ ostati umirovljen. Također smatra da postoje dva imena koja ga mogu vratiti u borilište:

‘‘On je trenutno umirovljen, kao izazivač za titulu je umirovljen, ali mislim da za velike ‘money fightove‘ kao što su McGregor i Nate Diaz, mislim da bi se za njih vratio. Bio je vrlo opasan kad smo se borili, borio se cijelo vrijeme. Bio je jako opasan. Čak i kad sam hrvao protiv njega je imao odgovore i na to. Znao je kako odgovoriti, gdje držati ruke, znao je što raditi kada završi u parteru. Jako je inteligentan, čak i sa svime što sam ja radio sa svojim trenerima. Bio je pametan‘‘, rekao je Burns za MMA Junkie.

‘‘Neki ljudi me pitaju zašto ga nisam nokautirao. Čovječe, on se uvijek borio. On je prirodan borac, i nikad nisam osjetio da se mogu opustiti. Ako on i dalje osjeća u srcu da se može boriti, može se boriti. Ali ako više ne osjeća to u sebi, onda je vrijeme za mirovinu. Imam osjećaj da i dalje želi, njegov nivo je još uvijek dobar‘‘, dodao je.

S obzirom da ima 38 godina, natjecateljski dani su vjerojatno iza Masvidala. Ali tko zna, možda se uistinu vrati za dobar novac protiv McGregora ili Diaza.

Linker
19. travanj 2024 11:54