UFC

Cannonier o potencijalnom meču između Du Plessisa i Adesanye: ‘Mogli bi smo gledati isti scenarij kao sa Stricklandom‘

Israel Adesanya vs. Sean Strickland 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Adesanya i Du Plessis bi zasigurno pružili jednu fantastičnu borbu, no za sada taj meč nije službeno dogovoren

Iako je nakon poraza od Seana Stricklanda najavio da ga u kavezu nećemo vidjeti do 2027. godine, Adesanya se ipak samo šalio. U posljednje se vrijeme dosta govori o meču između njega i prvaka Dricusa Du Plessisa, no još uvijek nema nikakvih službenih informacija o tom meču.

Također, pitanje je hoće li Adesanya iz poraza direktno dobiti napad na titulu. Jared Cannonier je ipak odlučio prognozirati ovaj meč, a izgleda da on ipak više naginje ka tome da bi iz tog meča Dricus izašao kao pobjednik:

‘‘Što se tiče njih dvojice, ako Du Plessis sjedne i dopusti mu da ga počne pritiskati, to će biti Izzyjeva borba. Međutim, ukoliko Dricus krene pritiskati njega, vrlo lako bi smo mogli gledati isto ono što smo vidjeli u meču protiv Stricklanda. Strickland je stvorio pritisak Israelu i učinio da se osjeća neugodno, uzdrmao ga je u prvoj rundi. Mislim da Dricus i udara jače od Stricklanda‘‘, rekao je Cannonier za MiddleEasy.

‘‘Dricus udara jače i od Israela, dok ovaj ima i dobre ‘kickove‘. Ne znam, čovječe. Kada se Sean borio protiv Israela, svi smo govorili da će to Israel lako riješiti. Onda je Sean ušao unutra i napravio ono što je napravio, tako da se svašta može dogoditi i u ovoj borbi‘‘, dodao je.

Adesanya i Du Plessis bi zasigurno pružili jednu fantastičnu borbu, no za sada taj meč nije službeno dogovoren. Iako je bilo nekih glasina da bi se uskoro mogli susresti u kavezu, UFC nije potvrdio da se radi o istinitim informacijama.

Linker
27. srpanj 2024 02:29