UFC

Cejudo hrabro prognozira: ‘Apsolutno mogu vidjeti da će Irene Aldana nokautirati Amandu Nunes!‘

Irene Aldana

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Aldana je borkinja koju Amanda svakako neće smjeti podcijeniti, sjetimo se samo što se dogodilo kad je podcijenila Penu s kojom još uvijek ima nerazriješenih računa

Irene Aldana će u rano nedjeljno jutro pokušati s trona skinuti Amandu Nunes i osvojiti pojas u ženskoj bantam kategoriji. Originalno se Amanda trebala boriti protiv Julianne Pene s kojom je sada izjednačena u pobjedama i porazima, no zbog ozljede Pena nije bila spremna tako da je Aldana postala novom izazivačicom.

Aldana je u UFC-u od 2016. godine, te je u svojoj karijeri imala uspona i padova. U posljednja dva meča je povezala dvije pobjede prekidom i zaradila napad na titulu, a Henry Cejudo smatra kako Irene ima sve alate koji su potrebni za poraziti Nunes:

‘‘Ova bi borba mogla biti jako tijesna, ali ja ne mogu da ne izaberem ovu meksičku mačku za pobjedu. U vezi ove borbe ima jedna stvar koju osjećam, a to je da ukoliko Amanda neće biti u mogućnosti srušiti Irene koja trenira s Morenom, Grasso, Rodriguezom i ostalima, imam osjećaj da će Amanda morati hrvati. Ukoliko to ne uspije, čovječe, totalno vidim kako će ju Irene nokautirati‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Stvar s njom i Alexom Grasso jest ta da imaju jako teške ruke. Jako čvrsto udaraju. Ako Amanda Nunes ne bude igrala taktički i iskustveno, bit će u velikim problemima protiv ove Meksikanke. Ona je jako samopouzdana. Ovo sve me jako podsjeća kad se Grasso borila s Valentinom‘‘, dodao je.

Aldana je borkinja koju Amanda svakako neće smjeti podcijeniti. Sjetimo se samo što se dogodilo kad je podcijenila Penu s kojom još uvijek ima nerazriješenih računa. Hoće li Aldana također uspjeti srušiti veliku Amandu Nunes, saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
28. travanj 2024 04:02