UFC

Cejudo otkrio zašto borba njega i Sterlinga još uvijek nije službena: Aljamain odugovlači s ugovorom

Cejudo i Sterling

 Screenshot (youtube, Henry Cejudo, Funkmastermma)
Posljednjih nekoliko mjeseci se intenzivno govori o toj borbi, ali iako su obje strane pristale Sterling još nije potpisao ugovor

Već se neko vrijeme intenzivno piše kako je borba između Aljamaina Sterlinga i Henryja Cejuda službeno dogovorena, to još uvijek nije slučaj. Istina je da su obje strane pristale na meč, no Cejudo je otkrio kako on još nije službeno potvrđen.

Aljamain Stering je dugo govorio kako ga borba protiv Cejuda ne zanima i kako je on ‘‘jedina UFC-ova nada da ga skinu s trona‘‘, no izgleda da se prvak bantam kategorije ipak odlučio prihvatiti izazov. Prvi izazivač Sean O‘Malley će još pričekati na svoju priliku, a vjerojatno će dobiti pobjednika između njih dvojice.

Međutim, valjalo bi pričekati da borba ipak bude službena. Henry Cejudo je rekao da je s njegove strane sve spremno i potpisano, no Sterling je taj kojeg se čeka.

‘‘Ja sam spreman, pripremio sam se. S moje strane je ugovor potpisan i sad čekamo Sterlinga da potpiše pa da UFC odredi lokaciju i datum gdje ću ponovno biti okrunjen. Sean O‘Malley, ostani spreman dok se tata ne vrati pa ćeš ti biti sljedeći‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

Već nekoliko mjeseci je povratak Henryja Cejuda sigurna stvar jer je ponovno ušao u USADA-in protokol testiranja nakon više od dvije godine van natjecanja. Nakon pobjede nad Dominickom Cruzom Cejudo je napustio pojas i umirovio se, a mnogi su smatrali kako je to samo taktika da ga UFC pozove nazad i da mu više novca.

Kako će Cejudo izgledati nakon toliko vremena izbivanja iz kaveza, saznat ćemo u 2023. datum i lokacija se još uvijek ne znaju, ali se nadamo da će biti otkriveni uskoro.

Linker
25. travanj 2024 18:55