UFC

Cejudo poručio O‘Malleyju da bude spreman za UFC 288: ‘Aljamain Sterling se neće pojaviti‘

Henry Cejudo

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Rekao je kako takve stvari inače nije morao raditi, ali ovog će puta prilagoditi kamp mogućnosti da se Sterling neće pojaviti u borbi

Neki dan su se pojavile vijesti kako ćemo prvaka bantam kategorije Aljamaina Sterlinga uskoro opet gledati u kavezu, a protivnik bi mu trebao biti povratnik Henry Cejudo. Sterling se nakon posljednjeg nastupa oporavljao od ozljede bicepsa, a izgleda da će biti spreman za peti mjesec i UFC 288 priredbu.

Sterling je u trenutno posljednjem nastupu svladao T.J. Dillashawa tehničkim nokautom u drugoj rundi, a već se i ranije znalo kako će se Cejudo vratiti i napasti pojas u bantam kategoriji. No, izgleda da ‘‘Triple C‘‘ ne vjeruje Sterlingu te je poručio prvom izazivaču Seanu O‘Malleyju da bude spreman za peti mjesec:

‘‘Je li Aljamain Sterling spreman? Želi li on ovo uistinu? Jer da budem iskren, ja nekako ne mislim da Sterling želi ovu borbu. Jedino što u ovom trenutku mogu reći jest Seanu O‘Malleyju da bude spreman‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

‘‘Očito je da ću se spremati za Aljamaina Sterlinga, no krenut ću kad borba bude službena. Za sada smo samo verbalno pristali, no krenut ću kada tamo vidim njegov potpis. Moram biti oprezan jer je moguće da se Sterling neće pojaviti. Inače to nisam morao raditi, ali kamp ću prilagoditi mogućnosti da se Sterling ne pojavi u toj borbi‘‘, dodao je Cejudo.

Henry Cejudo se nije borio od petog mjeseca 2020. godine, tako da ukoliko se meč protiv Sterlinga održi, od posljednjeg bi mu nastupa prošlo točno tri godine. U trenutno posljednjem nastupu je Cejudo svladao Dominicka Cruza, a poražen nije od 2016. godine. S obzirom da nije nastupao tri godine, bit će zanimljivo vidjeti kako će izgledati protiv trenutnog prvaka.

Linker
26. travanj 2024 18:37