UFC

Cejudo smatra da Bo Nickal može lako srušiti Chimaeva: ‘Khamzat ruši likove koji nikad nisu hrvali‘

Bo Nickal

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Poznajući UFC, ne bi bilo čudno da ih upare nakon nekoliko pobjeda

Od utorka vrlo vjerojatno svjedočimo stvaranju novog ‘‘hype traina‘‘ u UFC-u, a ovog puta radi se o Bou Nickalu. Ovaj vrsni hrvač je na posljednjem ovosezonskom izdanju DWCS-a pobijedio protivnika ‘‘submissionom‘‘ nakon samo minute borbe, a odmah je nakon toga u intervjuu prozvao Khamzata Chimaeva.

Iako nema još niti jedan meč u UFC-u, prozvali su ga ‘‘Američkim Khabibom‘‘ zbog vještina koje posjeduje kada su u pitanju hrvanje i parter. Govori se kako bi i s lakoćom srušio i kontrolirao prvaka Adesanyu, ali i da bi bez problema istu stvar napravio i Khamzatu Chimaevu, tako da je pridjev novog ‘‘hype traina‘‘ vrlo vjerojatno opravdan.

Ni Henry Cejudo na svom YouTube kanalu nije propustio komentirati ovog odličnog hrvača, a ranije navedena priča oko rušenja Chimaeva je došla upravo od njega:

‘‘Bo Nickal je rekao da želi tu švedsku princezu, tog tipa koji nije u stanju skinuti kilažu. Nadam se da će se i pojaviti, pokazao je samopouzdanje. Chimaev misli da je dobar u hrvanju, ali u stvarnosti nije ni blizu dobar kao Bo Nickal, to vam mogu potvrditi. Chimaev ruši UFC-ove tipove koji nikad nisu hrvali. Pokušaj srušiti Nickala, sto posto vidim Nickala kako ruši Chimaeva‘‘, rekao je Cejudo na svom YouTube kanalu.

Iako Nickal ima samo tri meča u MMA-u, dva od toga su na DWCS-u gdje je oba protivnika završio ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi. Odmah nakon pobjede mu je zakazan UFC debi protiv Jamiea Picketta, 10.12. na UFC 282 priredbi.

Linker
13. travanj 2024 13:27