UFC

Cejudo spreman na bizarnu okladu, tvrdi da će Volkanovskog završiti unutar dvije runde

Henry Cejudo
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Henry Cejudo iz mirovine još uvijek naganja meč kojim bi ispisao povijest

Bivši UFC-ov prvak iz muha i bantam kategorije ne skriva želju da napadne i treću UFC titulu u svojoj karijeri pa je tako nedavno izjavio da bi se borbama vratio za meč s aktualnim prvakom iz perolake Alexanderom Volkanovskim.

"Želim treću titulu jer želim biti drugačiji od ostalih. Želim se u povijesne knjige upisati kao najveći MMA borac svih vremena", otkrio je nedavno Cejudo u razgovoru s TMZ-om.

A jednom kada je Volkanovski potvrdio i kako bi on bio zainteresiran za taj susret, Cejudo je odlučio podići ulog i ponuditi jednu zanimljivu okladu.

"Ako se ikad vratim MMA-u, bit će to zbog glave tog preraslog patuljka. Kladio bih se u svoju zlatnu olimpijsku medalju, dva pojasa i 'moju prvu djevojku u životu' da nećeš izdržati više od dvije runde protiv Triple C-ja", napisao je na Twitteru Cejudo, koji je, spomenimo, kod ovog dijela s djevojkom najvjerojatnije citirao Seana O'Malleyja koji je nedavno kao razlog njegovog povlačenja u mirovinu naveo podatak da si je "Cejudo sada pronašao vjerojatno prvu djevojku u životu".

Cejudo se, podsjetimo, odlučio na prekid karijere odmah nakon pobjede nad Dominickom Cruzom (9. svibnja), a vrati li se i pobijedi li Volkanovskog, postat će prvi koji je osvajao titule u tri različite UFC-ove kategorije. Naravno, jedan od preduvjeta za to skriva se i u UFC 251 priredbi koja će se održati 11. srpnja. Tada će, naime, prvak iz Australije prvo morati svoj pojas obraniti u revanšu s Maxom Hollowayem.

Linker
25. travanj 2024 15:45