UFC

Cerrone izgubio živce zbog napada fanova: 'Nisam se prodao'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
Nije samo Stephen A. Smith kritizirao Donalda Cerronea zbog njegovog nastupa protiv Conora McGregora, učinili su to i brojni fanovi, a posljednji napadi očito su jako pogodili UFC-ovog veterana.

Još prije meča pojavile su se priče kako će popularni Kauboj na UFC 246 priredbi samo pokupiti novac i 'pustiti' McGregoru da se pobjednički vrati u akciju. Poznato je da je Irac najveća UFC-ova zvijezda i pravi magnet za publiku i dolare pa su stoga mnogi unaprijed njihov susret okarakterizirali kao onaj koji 'Notorious' ne smije izgubiti...

Cerrone nakon meča nije previše obraćao pozornost na negativne komentare, ali onda je sinoć objavio jednu fotografiju uz koju je napisao 'Živi slobodno'...

Fanovi su se nakon toga 'zakačili' na Kaubojev Instagram. Neki su ga odlučili žestoko napasti, a drugi ismijavati njegov nastup u meču koji je potrajao svega 40 sekundi.

"Nakon sve te love koju si uzeo da pustiš meč i moraš živjeti slobodno", napisao je jedan MMA fan, na što je Cerrone odmah uzvratio:

"Prodati meč, ti glupi idiote??? S kime ti točno misliš da pričaš? Nabavi si je*eni život."

Tu nije stalo...

"Živi slobodno i primaj batine za novac", nadovezao se netko drugi...

"Ti misliš da je to smiješno? Misliš da sam tip osobe koji bi prodao svoju dušu? Učini mi uslugu i nemoj me više pratiti na Instagramu, ako je to tvoje mišljenje", napisao je Kauboj u odgovoru ispod fotografije koja je u trenucima pisanja ovog članka prikupila preko 120 tisuća 'lajkova' i više stotina komentara.

View this post on Instagram

Live Free!!

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on

Linker
01. svibanj 2024 04:52