UFC

Cerroneov trener: Nas brine samo jedna, a McGregora puno više stvari!

 Screenshot (Twitter)
Jafari Vanier, glavni trener Donalda Cerronea, uvjeren je kako njegov borac ima puno bogatiji arsenal od Conora McGregora. Štoviše, tvrdi da Irac ima samo jednog ozbiljnog 'asa u rukavu'.

Dugoiščekivani povratak Conora McGregora dogodit će se 18. siječnja na UFC 246 priredbi u Las Vegasu. 'The Notoriusa' će u Octagonu dočekati popularni 'Cowboy', a njihov meč održat će se u velter kategoriji.

Pripreme za veliki okršaj polako se privode kraju što, između ostalog, znači i da sve češće svjedočimo medijskim istupima samih boraca, ali i članova njihovih timova.

Nakon što se nedavno oglasio McGregorov trener John Kavanagh, sada je pozornost javnosti privukao Vanier koji za spektakl u T-Mobile Areni priprema Cerronea.

Vanier, naime, smatra da je sve oko čega se on i njegov borac trebaju brinuti svedeno na McGregorovu lijevu ruku.

"Kad pogledom njih dvojicu, onda mogu reći da se on (McGregor, op.a.) mora brinuti oko puno više stvari nego mi. Iza nas su brojne pobjede 'submissionima', 'head kickovima', pobjeđivali smo i odlukama... A on ima samo tu lijevu ruku. Nismo još vidjeli kako Conor pobjeđuje nekim 'submissionom', nismo se baš nagledali njegove borbe u parteru - to se događa vrlo rijetko, zar ne? To ne znači da ćemo mi forsirati borbu na podu, ali činjenica je da se on mora brinuti oko puno više detalja od nas", analizirao je Cerroneov trener u Donaldovoj mini dokumentarnoj seriji naziva 'More than a Cowboy’.

"Mi se moramo brinuti samo oko lijeve ruke i to u prvoj rundi. Kod 'Cowboya', s druge strane, niste nikad vidjeli da ostaje bez zraka dok Conor usporava nakon jedne i pol runde, a tada više ni nema toliko dinamita u toj ruci. Usporava se njegov rad nogu, ruke postaju teške... Mi moramo kapitalizirati na tim stvarima i paziti na tu ljevicu u prvoj rundi", zaključio je Vanier.

Linker
10. svibanj 2024 06:01