UFC

Četiri sjajna prekida za četiri zaslužena bonusa

Holland vs. Buckley
 screenshot
Gavin Tucker, Andrew Sanchez, Darren Stewart i Kevin Holland, borci su bogatiji za 50.000 dolara

UFC je nakon Fight Nighta 174 odlučio podijeliti četiri bonusa za najbolju izvedbu priredbe, čime je priredba automatski ostala bez borbe večeri. Da se taj bonus dodijelio, isti bi vjerojatno pripao Timu Meansu i Laureanu Staropoliju, no čini se kako je težak izbor bio za najbolju izvedbu pa je došlo do ove odluke.

Gavin Tucker svoj je bonus uzeo za pobjedu gušenjem protiv Justina Jaynesa, što je njegov prvi bonus u dosadašnja četiri UFC nastupa. Svoj prvi bonus u sedmom UFC nastupu uzeo je Kevin Holland, za impresivni nokaut protiv Joaquina Buckelya, kojem je udarcem izbio gumu za zube iz usta. Darren Stewart gušenjem je završio Makija Pitola, a njemu je to bio treći bonus u deset UFC borbi. Osmi UFC nastup uz prvu nokaut pobjedu u karijeri te također prvi bonus, upisao je Ultimate Fighter pobjednik, Andrew Sanchez. On je nokautirao Wellingtona Turmana.

Bonus bi gotovo sigurno pripao i Beneilu Dariushu, vlasniku najljepšeg poteza priredbe, no on nije zadovoljio granicu laku kategorije, tako da je ostao bez tog zadovoljstva.

Linker
18. travanj 2024 22:52