UFC

Četvorica boraca nagrađeni bonusom na sinoćnjem UFC-u, Jim Miller postavio slavni rekord

Jim Miller 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Što reći osim da će borcima dodatna zarada zasigurno dobro doći, a svi dobitnici bonusa su ga svakako i zaslužili

Na noćanjoj UFC o ESPN 45 priredbi svjedočili smo nevjerojatnom 42. UFC nastupu legendarnog Jima Millera. Iako ima 39 godina i gotovo 55 profesionalnih nastupa iza sebe, izgleda da njega godine ne smetaju jer je sinoć došao do spektakularnog nokauta u prvoj rundi.

Za taj finiš nad Jesseom Butlerom je nagrađen sa dodatnih 50 tisuća dolara bonusa, a osim dodatne zarade, postao je i rekorder sa nevjerojatnih 25 pobjeda u UFC-u. Legendarni Miller je za to sve i nagrađen, a u nastavku donosimo ostala tri dobitnika bonusa.

UFC je noćas podijelio standardna četiri bonusa od 50 tisuća dolara, a osim Jima Millera, njega su osvojili i Alex Caceres i Daniel Pineda za borbu večeri. Pružili su tri fenomenalne runde pune akcije, a pobjedu je na kraju odnio Caceres jednoglasnom sudačkom odlukom. Bonus za borbu večeri su svakako zaslužili, a zasigurno će im dobro doći.

Preostali bonus za performans večeri pripao je borcu s preliminarnog dijela programa, Muhammadu Naimovu. On je prekidom pobijedio Jamiea Mullarkeyja, a ovo mu je ujedno bio i prvi UFC nastup.

Što reći osim da će borcima dodatna zarada zasigurno dobro doći, a svi dobitnici bonusa su ga svakako i zaslužili.

Linker
20. travanj 2024 16:03