UFC

Chael Sonnen iznenadio izjavom o iščekivanom duelu poluteškaša: ‘Oni nisu interesantni, kome je ovo zanimljivo?‘

Chael Sonnen

 Screenshot (youtube, Chael Sonnen)
Ne vidi ovaj meč kao uvjerljivu priču za prosječne gledatelje

Chael Sonnen ne osjeća uzbuđenje zbog borbe Jana Blachowicza protiv Alexa Pereire. Pereira (7-2, 4-1 UFC) debitirat će u poluteškoj kategoriji protiv bivšeg prvaka Blachowicza (29-9-1, 12-6 UFC) u sunaslovnoj borbi UFC 291 29. srpnja (sedmi mjesec) u Delta Centeru u Salt Lakeu Cityju.

I Blachowicz i Pereira odnijeli su pobjede nad UFC-ovim prvakom u srednjoj kategoriji Israelom Adesanyom i mogli bi postati izazivači za naslov pobjedom, ali Sonnen ne vidi niti jednog borca ​​kao "dobrog mamca za publiku."

"Iz odjela ‘koga briga‘ dolazi Blachowicz protiv Pereire. Pa, ne želim da to zvuči kao da sam kreten, ali imaš dva tipa koji nemaju sposobnost zainteresirati nekog za bilo što. Jednostavno nisu opremljeni time. Dakle, morate shvatiti da imate posla s dva narcisa, Blachowiczem i Pereirom. Nikad ih nisam upoznao. Klinički imate posla s dva narcisa.”

Iako Sonnen priznaje da su ulozi visoki za meč, on ga ne vidi kao uvjerljivu priču za prosječnog gledatelja.

"Uz taj narcizam dolazi ideja da svi znaju što ste učinili. Svi znaju važnost ove borbe. Mogao bih od ovoga napraviti stvarno sjajan spojler, i to jako brzo. Oni narcisoidno vjeruju da već imam, i ne mislim na sebe, vašeg intelektualnog superiornog Chaela Sonnena. Govorim samo o prosječnom gledatelju", rekao je Sonnen te dao dodatne detalje:

“Prosječni gledatelj je već zaključio da imamo tipa koji je pobijedio tipa (Adesanya) tri puta naspram tipa kod kojeg su se borili jednom, i bilo je prilično natjecateljski, ali on je srušen, a mi imamo svjetskog prvaka protiv bivšeg svjetskog prvaka. Ovaj se tip prvi put pojavljuje i poznat je po snazi ​​u stojci, ali ovaj je tehničar koliko god to bilo. Oni misle da svijet to zna, a oni ne znaju. Gledatelju koji gleda svake subote ovo što sam upravo rekao nije zanimljivo", zaključio je Sonnen.

Linker
10. lipanj 2024 02:36