UFC

Chael Sonnen: ‘Uparite Poiriera i Chandlera, trenutno nema veće borbe!‘

Michael Chandler, Dustin Poirier

 Screenshot(youtube, Ufc)
Sonnen je uvijek imao dobre prijedloge za uparivanje boraca

Trenutno postoji puno mogućih kombinacija uparivanja boraca lake kategorije UFC rostera, ali Chael Sonnen smatra kako se jedna opcija ističe puno više od svih drugih. Prošli tjedan je za svoj YouTube kanal prokomentirao jedan vrlo zanimljivi "match up".

"Dustin Poirier je jedan jako smiren i staložen tip. Njega je jako teško uzrujati. Kada ste posljednji put vidjeli da ga je netko naljutio? Sjetite se samo njegovih mečeva za pojas, koliko ulaznica je prodao, koliko "Pay-Per-View" prijenosa je prodao. Jeste li ga ikada vidjeli ljutitog?"

Chandler je nakon svoje posljednje pobjede protiv Tonyja Fergusona prozvao neke borce; primjerice Justina Gaethjea, Charlesa Oliveiru i Conora McGregora, ali nije u niti jednom navratu spomenuo Dustina Poiriera. Sonnen smatra kako je baš to moglo iznervirati Poiriera; sama ta činjenica da ga se Chandler nije sjetio prozvati.

"Poirier je sigurno ljut jer nije prozvan. Michael Chandler ga nije prozvao, a to vrijeđa Poiriera. On je sigurno jako ljut. On je sada ljut i osjeća da je dobio manjak poštovanja jer ga Chandler nije išao vrijeđati." - objasnio je svoju logiku Chael.

Dustin Poirier je u svojem posljednjem meču poražen prilikom napada na pojas od Charlesa Oliveire prekidom u trećoj rundi. To je bio njegov drugi napad na pojas; prvi put se okušao u tome protiv Khabiba Nurmagomedova koji ga je također završio prekidom. Između te dvije prilike za napad na pojas pobjeđivao je Conora McGregora i Dana Hookera. Iako Chandler tvrdi kako nije zainteresiran za Poiriera, Sonnen misli drugačije. Prema njegovoj logici to je borba koja se mora dogoditi.

"Postoje mnoge opcije za Dustina i postoje mnoge opcije za Chandlera. Oni su trenutno na jako dobrim pozicijama. Ali trenutno ne postoji veća borba od njihove." - zaključio je Sonnen.

Linker
20. travanj 2024 00:31