UFC

(VIDEO) UFC 275 Embedded: Shevchenko izgleda sjajno na treningu, a Jedrzejczyk ostala bez prtljage

Valentina Shevchenko

 Screenshot (youtube, Ufc)
Gloveru Teixeiri također je posvećeno podosta pažnje u prvoj epizodi ovotjednog Embeddeda

UFC 275 event sve je bliže, a svakog dana uoči priredbe, promocija će putem svog YouTube kanala, tradicionalno objavljivati videe iz svog Embedded serijala.

Kako se priredba bude bližila, sadržaj će postajati sve zanimljiviji i dobivat ćemo detaljniji uvid u same pripreme za skidanje kilaže, kao i sve ostalo što prethodi borbama.

Prva epizoda ''Embedded'' serijala za ovaj tjedan, započela je isječcima s treninga Valentine Shevchenko. Prvakinja muha kategorije ovog vikenda tražit će sedmu obranu titule u muha kategoriji, a protivnica će joj biti Taila Santos.

Shevchenko na spomenutim isječcima izgleda fantastično i spremna je za još jedan sjajan nastup. U jednom trenutku pojavljuje se i Joanna Jedrzejczyk koja u kratkom razgovoru s Valentininim trenerom otkriva kako su izgubili prtljagu na putu do Singapuru i to im je stvorilo određene komplikacije. Poljakinja ipak odiše jako dobrim raspoloženjem uoči revanša s Weili Zhang i s ponosom je prezentirala svoju dobru fizičku spremu.

Glovera Teixeiru čeka prva obrana pojasa u poluteškoj kategoriji, a njegov trener Fernely Feliz Sr. ukratko se osvrnuo na svog borca.

''On u 42. godini radi to što radi i izgleda tako. To je ludo.''.

Jiri Prochazka bit će Gloverov protivnik, a dio pažnje u prvoj UFC 275 Embedded epizodi dobio je i on. Što se još događalo i što nam je promocija prikazala prvom epizodom, pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
01. svibanj 2024 06:14