UFC

Chandler nema ništa protiv Poiriera na osobnoj razini: ‘Nekoć sam to radio, ali nije dobro završavalo‘

Michael Chandler

 Instagram (mikechandler)
Ponajbolji borac UFC-ove lake kategorije ne želi stvarati nepotrebne tenzije

Koliko je samo UFC razveselio sve svoje fanove onog trenutka kad su potvrdili meč između Michaela Chandlera i Dustina Poiriera. Dvojica boraca koji spadaju među najuzbudljivije na cijelom rosteru međusobno će se obračunati 12. studenog (11. mjesec) u sklopu UFC 281 eventa.

Podloga za ovaj meč stvorila se još početkom sedmog mjeseca, za vrijeme UFC 276 eventa. Chandler i Poirier verbalno su se sukobili i morali su biti razdvajani da sukob slučajno ne eskalira u fizički obračun.

‘‘Došao sam dolje sa svojom prekrasnom ženom, koja je sa mnom ovdje u Londonu, i odjednom nam je prišao zaštitar koji joj je rekao da ja neću sjediti ovdje. Mislio sam si, dobro, ovo je zanimljivo, ali prošli smo dalje. Odjednom sam čuo da netko pljuje otrov prema meni, okrenuo sam se, kad je tamo bio Dustin Poirier. Očito je imao namjeru zakačiti se sa mnom tu večer.‘‘, objašnjavao je Chandler nedugo nakon incidenta, a zatim je nastavio:

‘‘Ako misliš da ćeš tako dobiti borbu protiv mene, to je potpuno suprotno od onog što trebaš raditi. Nemam namjeru s nikim se sukobiti fizički u javnosti, pogotovo dok mi je žena tu.‘‘

‘‘Samo sam prevrnuo očima, pa nisam se ni namjeravao boriti s njim od početka. Htio sam Beneila Dariusha koji ima zaista impresivan niz pobjeda, ta bi me borba prije približila napadu na titulu nego ona s Dustinom. Pa to je lik koji je počeo pričati o mirovini.‘‘, zaključio je Chandler još u sedmom mjesecu.

Jiri Prochazka koji se nalazio pokraj Poiriera također je potvrdio kako je Dustin taj koji je inicirao sukob i tu se stvara dojam da Poirier ima nešto osobno protiv Michaela Chandlera. Priliku za razriješiti sve nesuglasice dobit će u 11. mjesecu u New Yorku, no Michael Chandler ističe da s njegove strane ne postoje nikakve trzavice na osobnoj razini, no gostujući u MMA Houru proteklog tjedna, istaknuo je kako ne može isto reći za Dustina Poiriera, a zatim je objasnio kako tenzije prema protivnicima na osobnoj razini nisu dobra ideja.

‘‘Ja sam ga jako respektirao i bio sam pristojan prema njemu. Kad sam pristigao u organizaciju, krenule su rasti i tenzije. Ja sam neke borbe u prošlosti uzimao k srcu i dovodio ih na osobnu razinu, ali to nikada nije dobro završavalo. Iskreno, nemam ništa protiv Dustina. Ljudi žele da između nas postoje tenzije na osobnoj razini, ali on i ja ćemo kao i uvijek zagristi naše gume za zube i ući u otvorenu razmjenu, a borba će biti zabavna. Netko će završiti ugašen, a vidjet ćemo tko.‘‘, završio je ‘‘Iron‘‘.

Chandler je prilikom gostovanja u MMA Houru istaknuo i kako je ludost favorizirati Islama Makhacheva u meču protiv Charlesa Oliveire, a njegovo kompletno gostovanje kod Ariela Helwanija možete pogledati u videu pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 19:40