UFC

(FOTO) Chandler novom fotografijom ostavio bez teksta: ‘Izgledaš poput figurice akcijskog junaka!‘

Michael Chandler
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Dok čeka svoju iduću borbu, Michael Chandler nastavio je sa svojim poznatim požrtvovnim treninzima

Oni koji već godinama prate Michaela Chandlera dobro su upoznati s načinom na koji četvrtoplasirani borac UFC-ove ljestvice lake kategorije trenira. Njegov Instagram profil prepun je snimki s treninga gdje Chandler izvodi vježbe koje je sam osmislio, a kakve mnogim drugim borcima ne bi bile niti ideja.

Poznato je koliko Chandler vremena provodi u teretani i to dodatnog vremena nakon borilačkog treninga. Također detaljno pazi na prehranu i svaku sitnicu koju u sebe unosi. Takav spartanski način života svakako daje rezultate, a oni se najbolje vide na posljednjoj objavi s njegovog Instagram profila.

Chandler se fotografirao samo u hlačicama, u pozi gdje jako dobro možemo vidjeti kako se nazire svaki mišić na njegovom tijelu. Komentari fanova nisu nikoga iznenadili.

"Koja je tajna tvoje prehrane? Pileća prsa, zar ne?", upitao se jedan, dok je drugi dodao: "Izgledaš poput figurice akcijskog junaka."

Većina je bila u potpunosti oduševljena onime što je Mike prezentirao, no našlo se tu i uvijek prisutnih zločestih komentara. Najviše je ipak bilo onih koji su ga proglasili budućim prvakom UFC-ove lake kategorije.

Chandler je trenutno bez borbe, nakon što u svibnju nije uspio osvojiti titulu, ali nada se kako bi uskoro mogao dobiti novu priliku boriti se za nju. Tako trenutno pokušava doći do borbe protiv Justina Gaethjea, ali to mu ne ide od ruke. Ipak, opcija za njega trenutno ima puno, budući da niti jedan Top 10 borac lake kategorije nema ugovorenu borbu. Vjerujemo da će se UFC-ovi matchmakeri uskoro baciti na posao i poraditi na tome, a onda bi i Chandler trebao saznati kad, gdje te protiv koga će se idući put boriti.

Linker
24. travanj 2024 20:21