UFC

Charles Oliveira nakon pada vage: ‘Ja sam Izabrani, Prosvijetljeni!‘

Charles Oliveira

 LOUIS GRASSE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši prvak vjeruje kako ga pad vage neće omesti u naumu

Bivši prvak lake kategorije Charles Oliveira, oglasio se po prvi puta nakon jučerašnjeg pada vage uoči UFC 274 priredbe. Podsjećamo, Oliveira je premašio limit lake kategorije za pola ''pounda'' te mu je zbog toga, po pravilima, oduzet pojas prvaka u lakoj kategoriji. Ukoliko Oliveira dođe do pobjede, titula će ostati upražnjena a on će biti prvi izazivač. Ako s druge strane pobijedi Gaethje, pojas će pripasti njemu.

Justin Gaethje je vagu prošao s lakoćom te je zadovoljio potrebnu kilažu za večerašnju borbu, a Oliveira se prvi put pojavio pretežak. Zatim je dobio dodatnih sat vremena da skine tih pola ''pounda'', no nakon što je došao za sat vremena, bio je težak jednako kao i prvi put, ne skinuvši ništa.

Njegov protivnik, Justin Gaethje, nije propustio priliku kritizirati bivšeg prvaka te je na svom Instagram profilu objavio kako je već u procesu vraćanja kilaže, dok se Oliveira muči skinuti tih pola ''pounda''. Nešto kasnije je Oliveira izjavio kako je već dan prije na spavanje otišao s potrebnom kilažom, ali na dan vage se probudio s kilogramom viška, kojeg nikako nije uspio skinuti. Ostalo mu je tih 200-ak grama, što ga je koštalo pojasa.

Charles Oliveira se oglasio na svom Instagram profilu: ''Prvak ima ime, a zove se Charles Oliveira. Idemo na sve brazilska nacijo, Bog me nikad nije napustio pa neće ni sad. Ja sam izabrani, Prosvijetljeni!'', napisao je bivši prvak.

Linker
18. travanj 2024 22:46