UFC

Charles Oliveira namjerava ‘uloviti‘ Beneila Dariusha: ‘Toliko jako želim ponovno biti prvak‘

 Charles Oliveira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Ne zanima ga na koji će način pobijediti, bitno mu je samo da bude što bliže pojasu kojeg ponovno želi osvojiti

Bivši prvak lake kategorije Charles Oliveira nije nastupio od desetog mjeseca prošle godine kada mu je pojas uzeo Islam Makhachev. ‘‘Submissionom‘‘ u drugoj rundi je Oliveira poražen, ali u petom mjesecu je pred njim novi težak zadatak.

Beneil Dariush je borac koji je svima problem, a pobjednik između njega i Oliveire bi vrlo lako mogao biti idući izazivač u lakoj kategoriji. Oliveira je rekao kako će biti posebno motiviran da što atraktivnije pobijedi Dariusha, jer je želja da ponovno bude prvak jednostavno prejaka:

‘‘Prije sam govorio kako ću pobijediti i napravio sam grešku, ali više nikad neću pogriješiti. Reći ću vam istinu i biti pravi, ja ću u ovoj borbi biti lovac. Ići ću prema njemu cijelo vrijeme, ne zanima me hoće li biti nokaut, ‘submission‘ ili sudačka odluka. Bit ću lovac u ovoj borbi. Ne mogu reći da će ova borba biti strateška i da ću čekati. Ne, tako se Charles ne bori. Charles ide naprijed i lovi cijelo vrijeme‘‘, rekao je Oliveira za MMA Fighting.

‘‘Dakle, ako ćete željeti gledati dosadnu borbu, onda ne dolazite gledati moj meč. Vidjet ćete me u nokdaunu, vidjet ćete da me ruše, vidjet ćete da ustajem. Dariush je u prošlosti bio nokautiran, bio je završen u parteru. Ima rupe, ali imam i ja. Ali ja to želim toliko jako. Želim ponovno postati prvak, želim pobijediti i pisati povijest. Ja sam gladan pobjede. Ja sam lav koji lovi‘‘, dodao je.

UFC 288 se održava 6.5. u Newarku, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati ovaj spektakl. On je zagarantiran svaki puta kada se Charles Oliveira bori, tako da je to slučaj vjerojatno i ovog puta.

Linker
18. travanj 2024 22:41