UFC

(FOTO) Pogledajte službeni poster za UFC 288 event: Sterling i Cejudo očekivano u prvom planu

Aljamain Sterling

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Mjesec dana dijeli nas od sjajnog eventa koji će se održati u New Jerseyju

UFC 287 tek će se održati ovog vikenda, ali promocija već radi na promoviranju svog sljedećeg PPV eventa koji je zakazan za 6. svibnja (peti mjesec).

UFC 288 event održat će se za mjesec dana u New Jerseyju, a predvodit će ga jako interesantan obračun u bantam kategoriji. Aljamain Sterling branit će titulu prvaka proitv Henryja Cejuda koji se borbama vraća nakon tri godine pauze. ‘‘Triple C‘‘ pokušat će vratiti pojas u svoje vlasništvo, a kroz skorije vrijeme planira napad i na titulu u perolakoj kategoriji.

Kako će se nositi sa stilom Aljamaina Sterlinga koji je u seriji od osam uzastopnih pobjeda, preostaje nam saznati. Jedno je sigurno, obojica će pružiti sjajan nastup i bantam kategorija konstantno oduševljava vrhunskim borbama.

U sunaslovnoj borbi večeri čeka nas obračun dvojice elitnih boraca lake kategorije. Laka kategorija također spada među najkvalitetnije kategorije u UFC-u i konstantno nam nudi maestralne mečeve. Takav bi trebao biti i meč između Charlesa Oliveire i Beneila Dariusha, a pobjednik te borbe vjerojatno će biti sljedeći izazivač za pojas koji trenutno drži Islam Makhachev.

Kron Gracie na ovom eventu vratit će se u kavez prvi put nakon 10. mjeseca 2019. godine i poraza od Cuba Swansona, a čekaju nas i novi nastupi vrhunskih boraca kao što su Bryce Mitchell, Jessica Andrade, Marina Rodriguez, Charles Jourdain itd.

UFC je ususret nadolazećem eventu objavio službeni poster kojim će reklamirati UFC 288 priredbu. Očekivano su Sterling i Cejudo u prvom planu, a mjesto na posteru našli su Oliveira i Dariush također.

Može se reći da su dizajneri odradili dobar posao ovaj put, a nama preostaje uživati u svim nadolazećim vrhunskim eventima koje UFC priprema.

Linker
12. travanj 2024 05:29