UFC

Charles Oliveira naveo dvojicu potencijalnih protivnika; Obje opcije djeluju fantastično, UFC je na potezu!

Charles Oliveira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Brazilski veteran nedavno je izgubio meč protiv Armana Tsarukyana i ostao je bez novog napada na pojas u lakoj kategoriji. No, Oliveira sada cilja na ‘‘BMF‘‘ pojas

Colby Covington tjednima se spominjao kao potencijalni protivnik Iana Garryja, ali od te priče zasad neće biti ništa. ‘‘Chaos‘‘ je nedavno otkrio kako će se borbama vratiti tek na jesen, dok Ian Garry planira nastupiti puno prije i okrenuo se drugim imenima koje vidi kao moguće protivnike.

Nije Covington niti pokazivao previše interesa za borbom protiv Garryja. Colby smatra kako mu taj meč trenutno ne donosi puno. Isticao je američki borac dva imena koja vidi kao interesantne protivnike. Belal Muhammad prvo je ime na Colbyjevoj listi, ali Muhammada čeka borba za pojas u sedmom mjesecu ove godine.

Time je Belal ispao iz kombinacija za meč protiv Covingtona, ali drugo ime i dalje je tu. Pomalo iznenađujuće, Colby je naveo Charlesa Oliveiru kao nekog koga vidi kao potencijalno interesantnog protivnika. ‘‘Do Bronx‘‘ razmišlja o prelasku u velter kategoriju, a u razgovoru za UFC Brasil osvrnuo se na mogući meč protiv Colbjya.

‘‘Bio sam iznenađen jer je izrekao moje ime. Colby ima svoj stil prodavanja mečeva i pričanja puno sranja. Ne znam ga osobno i ne mogu pričati o tome kakav je inače. Ja vidim ono što bude prikazano na TV-u. On me prozvao, rekao je da ima bolji jiu-jitsu od mene, kao i hrvanje, odnosno sve ostalo.

Može li to biti velik meč? Mogao bi biti. To je borba koja bi mi donijela novac. Razmišljam li o tome? Ne znam. Sjest ću s UFC-ovim predsatvnicima i vidjet ćemo što oni misle. Moji menadžeri će razgovarati s njima kako bismo odlučili. Nije isključeno da se to dogodi.‘‘, otkrio je Oliveira.

U nastavku ovog razgovora, Oliveira je otkrio još jedno ime koje ga privlači i s kojim bi rado odradio meč, točnije revanš. Radi se o Maxu Hollowayju s kojim se Oliveira sada već davne 2015. godine. ‘‘Do Bronx‘‘ je tada izgubio u prvoj rundi nakon što je zadobio nesvakidašnju ozljedu jednjaka. Devet godina kasnije, Oliveira želi priliku za revanš, a privlači ga i Maxov nedavno osvojeni ‘‘BMF‘‘ pojas.

‘‘Zašto ne? Radi se o ostavštini. Max Holloway ima taj pojas, a mi smo se nekoć prije borili. Svi znaju da sam se ozlijedio u tom meču. Zašto se sada ne bismo borili? To bi također bio dobar meč. Pričamo o ostavštini, povijesti i osvajanje tog pojasa bilo bi jako veliko za mene.‘‘, zaključuje Brazilac.

Kojim god putem krene, obje opcije djeluju itekako zanimljivo. UFC je sada na potezu.

Linker
10. lipanj 2024 14:42