UFC

Charles Oliveira ne vjeruje da ćemo u subotu vidjeti promjenu na tronu lake kategorije: ‘Svaki udarač doživi istu stvar‘

Islam Makhachev i tim

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Ostaje nam za vidjeti hoće li se Oliveirine prognoze ostvariti i hoće li Makhachev ostati UFC-ov prvak nakon subotnje UFC 302 priredbe

U noći sa subote na nedjelju pratit ćemo UFC 302 priredbu koju će predvoditi borba za titulu u lakoj kategoriji između prvaka Islama Makhacheva i Dustina Poiriera. Posljednja je ovo prilika za Poiriera da se okiti UFC-ovim naslovom prvaka u lakoj kategoriji, no, stilski nezgodan Makhachev će sve učiniti da to spriječi.

Makhachev će u subotnjem meču svakako biti favorit, a bivši prvak Charles Oliveira također ne vjeruje da ćemo u subotu vidjeti promjenu na tronu lake kategorije. Osim što smatra da Poirier neće pobijediti Makhacheva, rekao je da smatra da to neće učiniti ni Tsarukyan:

‘‘Svaki udarač koji se susretne s Islamom, doživjet će u potpunosti identičnu stvar. Islam će ga srušiti dolje i tako si povećati šanse da ga pobijedi. Međutim, mi ovdje govorimo o MMA-u, a u dugu ruku, jedan udarac koji sjedne na pravo mjesto vam definitivno može donijeti pobjedu‘‘, rekao je Oliveira za MMA Fighting.

‘‘Dustin Poirier je to pokazao u prošlom meču, a pokazao je to i više puta do sada. On definitivno može nokautirati Islama, ali mislim da će Islam ostati prvak. Arman je tip koji vas ruši dolje i drži, ali mislim da nema šanse pobijediti Islama. Međutim, opet, govorimo o MMA-u i to je jako nepredvidivo‘‘, dodao je.

Ostaje nam za vidjeti hoće li se Oliveirine prognoze ostvariti i hoće li Makhachev ostati UFC-ov prvak nakon subotnje UFC 302 priredbe. Po svemu sudeći, ima više alata za pobijediti Poiriera, no Dustinu je jedan udarac dovoljan da borbu odvede u svoju korist.

Linker
26. lipanj 2024 00:37