UFC

(VIDEO) ‘Orao je sletio u Jersey‘: Islam Makhachev najavio povratak Khabiba u njegov kut, prvak oduševljeno obznanio

 Khabib Nurmagomedov i Bruce Buffer 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC 302 na raspredu je ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju, a Makhachev i Poirier predvode ovu priredbu. Bit će lijepo ponovno vidjeti Khabiba, makar u kutu nekom borcu

Posljednje dvije borbe, Islam Makhachev je odradio bez Khabiba u svom kutu. Unatoč odličnim rezultatima koje je postigao kao trener, Khabib je odlučio povući se i iz tog dijela posla kako bi se posvetio obitelji. Dugo ga nismo vidjeli oko kaveza, no uskoro će se to promijeniti.

Iako Khabiba nije bilo, Makhachev je borbe uspio pobijediti, no i sam je nekoliko puta rekao kako Khabibovo prisustvo jako puno znači jednom borcu. S obzirom da se Islam bori ove subote, UFC je radosnu vijest podijelio na svojim društvenim mrežama. Točnije, objavili su video na kojem Islam to najavljuje:

‘‘Orao je sletio u Jersey City. On će biti u mom kutu. Iskreno, jako sam sretan jer je on jedan od najboljih u kutu, trener, brat, prijatelj‘‘, rekao je Islam u videu.

Podjsećamo, Khabib je bio odsutan kada je Islam imao svoju prvu i drugu obranu titule, a mnogi su tome pripisivali Islamovo izdanje iz prvog meča protiv Volkanovskog. Kako god, Islam je u drugom meču pokazao kako ipak može i bez Khabiba u kutu, no zasigurno je i njemi draže kada ima Khabiba iza sebe.

Po društvenim mrežama kruže komentari da je to zato što Poiriera vide kao pravu i veliku prijetnju, a ruku na srce, Poirier i jest prijetnja svakom borcu. Iako je stilski Makhachev u prednosti, svi smo vidjeli što je učinio Saint-Denisu ranije ove godine.

UFC 302 na raspredu je ovog vikenda u noći sa subote na nedjelju, a Makhachev i Poirier predvode ovu priredbu. Bit će lijepo ponovno vidjeti Khabiba, makar u kutu nekom borcu.

Linker
12. lipanj 2024 22:08