UFC

Charles Oliveira: ‘Nisam želio borbu protiv Makhacheva, pregovarali smo ali su oni donijeli odluku‘

Oliveira i Makhachev

 Screenshot (youtube, Espn Mma, Espn Brazil)
Poznato je da se Oliveira htio obračunati s Conorom

Bivši prvak lake kategorije Charles Oliveira priznao je kako borba protiv Islama Makhacheva nije u potpunosti ono što je on želio.

Još otkad smo prošlog mjeseca dobili i službenu potvrdu da će borba za titulu u lakoj kategoriji između Oliveire i Makhacheva predvoditi odlični UFC 280 event, prognoze i priželjkivanja ishoda borbe nisu prestale stizati. Podsjećamo, prije UFC 274 priredbe Oliveiri je pojas oduzet zbog pada na vagi, a tada je i pobijedio Justina Gaethjea što je kategoriju dovelo u situaciju da je ostala bez prvaka.

Sada kao prvi izazivač ima priliku ponovno preuzeti tron lake kategorije, ali to mu nimalo neće biti lagan zadatak. Preko puta će mu stajati odlični Islam Makhachev, a borit će se u desetom mjesecu u Abu Dhabiju. No, izgleda da je to sve samo ne ono što je ‘Do Bronx‘ želio.

‘‘Nisam želio ovu borbu, to znaju svi. Htio sam veliku plaću od jedne druge borbe, ali ja sam UFC-ov zaposlenik i tome ne možete pobjeći. Pokušavali smo pregovarati iz svih kutova. Tražili smo New York jer je to neutralan teren, ali oni su odlučili da će biti Abu Dhabi. No, kavez je svugdje isti‘‘, rekao je Charles.

Opće je poznata stvar da je Oliveira htio borbu protiv McGregora i ‘veliki ček‘, no to je ipak bilo nerealno iz više razloga. Iako je Makhachev lošija opcija za njega, za nas fanove je sigurno višestruko bolja.

Linker
16. ožujak 2023 06:14