UFC

Charles Oliveira objasnio zašto više ne proziva Conora McGregora: ‘On prstom bira protivnike‘

Oliveira i McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc, Espn Mma)
Oliveira ga je prozivao još dok je bio i prvak, no teško da će se ta borba ikad realizirati jer on Conoru stilski nikako ne leži

U UFC-u vjerojatno ne postoji niti jedan borac koji bi odbio borbu s McGregorom, naravno iz financijskih razloga. Na dnevnoj bazi Conor dobije puno prozivki na svoj račun, no ipak nemaju svi priliku boriti se protiv popularnog Irca.

Jedan od boraca koji ga je prije dosta često prozivao je bivši prvak u lakoj kategoriji, Charles Oliveira. Još u vrijeme kada je bio prvak, često je znao poneku rečenicu posvetiti McGregoru nadajući se da će od te borbe nešto biti. Kako mu Conor nije odgovarao, Oliveira je prihvatio meč protiv Makhacheva u kojemu je i izgubio titulu. Nakon toga je ‘‘Do Bronx‘‘ i odustao od McGregora, a objasnio je i zašto:

‘‘Nemojmo se zavaravati, svi znaju da mi tu borbu želimo jer bi nam donijela puno novca. No, ja ne mislim da je McGregor tip kojeg treba uzdizati. Tražio sam tu borbu jako puno puta i nikad mi nije odgovorio. Bit ću spreman boriti se s njim istog dana kad to bude želio, ali ja ga više neću prozivati‘‘, rekao je Oliveira u Q&A dijelu za UFC 283 priredbu.

‘‘McGregor je postao kokoš još odavno. Kao što je rekao Rafael dos Anjos, on prstom bira svoje protivnike. Mislim da gleda sve tipove pa si onda kaže kojeg može pobijediti, tek onda potpisuje ugovore. U pravu je što se ne želi boriti sa mnom jer zna što bi mu se dogodilo‘‘, dodao je Oliveira.

Iako bi vjerojatno bilo jako zanimljivo gledati ovu borbu, šanse da se ona dogodi nisu baš velike. McGregor će vjerojatno biti jedan od trenera u idućoj sezoni ‘‘TUF-a‘‘, a suparnik mu je vjerojatno Michael Chandler. Spominjao se i Tony Ferguson, no uskoro ćemo znati i službeno.

Linker
18. travanj 2024 05:58