UFC

Charles Oliveira prognozirao ishod meča između Miočića i Jonesa: ‘To može završiti na samo jedan način!‘

Charles Oliveira

 DARRYL DYCK/PA IMAGES/PROFIMEDIA Darryl Dyck/pa Images/profimedia
Brazilac je uvjeren da ćemo 11. studenog u Madison Square Gardenu gledati jednosmjernu borbu

Otkako je, početkom srpnja, i službeno potvrđeno da će Stipe Miočić i Jon Jones odmjeriti snage 11. studenog u Madison Square Gardenu (UFC 295), navedena borba za pojas "heavyweight" prvaka i golemo naslijeđe jedna je od top tema u borilačkom svijetu. Mnogi borci, novinari i analitičari iznijeli su svoje mišljenje o ovom "sudaru titana", a isto je nedavno učinio bivši prvak UFC-ove lake kategorije - Charles Oliveira.

"To može završiti na samo jedan način. Jones će pobijediti ‘submissionom‘, siguran sam u to", rekao je Oliveira u razgovoru s novinarom Daveom Schmulensonom (The Schmo), pa dodao: "Veliki sam obožavatelj Jonesa, jednostavno osjećam da će rušiti Stipu i prisiliti ga na predaju".

Za razliku od Francisa Ngannoua, Conora McGregora, Anthonyja Smitha i Randyja Couturea, koji su u svojim prethodnim javnim istupima Stipi dali značajne šanse protiv Jonesa, Oliveira, dakle, smatra da je pred "Bonesom" lagan zadatak, a pred Stipom - jednosmjerna ulica. Hoće li to baš biti tako i čija se prognoza, na koncu, ispostaviti točnom, saznat ćemo za dva i pol mjeseca.

Linker
24. travanj 2024 02:18