UFC

Chimaev spustio Danielu Cormieru: ‘Ti i Khabib radite identične stvari, što imaš reći na to?‘

Khamzat Chimaev

 Screenshot (youtube, The Triple C & Schmo Show)
Khamzatu nisu najbolje sjeli Cormierovi komentari o njegovom prijateljstvu s Darrenom Tillom

Iako je prijateljstvo Khamzata Chimaeva i Darrena Tilla naišlo isključivo na odobravanje od strane fanova i mnogi uživaju u ''Smesh Bros'' serijalu koji se može pogledati na BlockAssetovom YouTube kanalu, Daniel Cormier nedavno je odlučio kritizirati novo MMA prijateljstvo.

''Volim cjelokupnu prijateljsku stvar Chimaeva s Tillom, ali mislim da je to greška. Chimaev bi trebao nastaviti biti misterija ljudima. Njegovo vrijeme u javnosti trebalo bi biti što kraće te bi trebao prestati pokazivati tko je, neka ponovno navuče zastor. Za njega je dobro biti misteriozan, jer je jako zastrašujuć.'', objasnio je Cormier u razgovoru za MMA Fighting.

Khamzat Chimaev nije s oduševljenjem dočekao takve komentare i na zanimljiv način uzvratio je Cormieru. DC je ugostio Čečena u svom ''The DC Check-Inu'' te je odlučio pokrenuti temu Khamzatova prijateljstva s Tillom.

''Kakvo je to sranje između tebe i Darrena Tilla. Trčite zajedno, držite se za ruke, pijete, partijate...Što je to s Tillom? Poput Eddieja Murphyja i Nicka Noltea ste u filmu 'Policajac s Beverly Hillsa'. Ti si mlad, možda ne znaš za taj film.'', poručio je DC, a zatim je Khamzat uzvratio paljbu.

''Brate, pitaš me kakvo je to sranje. To nije sranje, nego bratski odnos. Ti i Khabib radite isto sranje, identične stvari u dvorani. Što imaš za reći na to? Till je moj brat.'', a Cormier se zatim ubacio.

''Ti si ubojica, ne bi trebao imati takve prijatelje.''

Khamzat se nasmijao, a zatim je dao bitnu lekciju Cormieru.

''Potrebni su nam ovakvi prijatelji, brate. Ne možeš biti sam. Trebaš nekog da ti čuva leđa.''

Chimaev je definitivno u pravu onda kad tvrdi da je Cormier gajio identično prijateljstvo s Khabibom. Razlika je eventualno u tome što Cormier i Khabib nisu bili niti približno u istim težinskim kategorijama, ali opet se možemo prisjetiti činjenice da je Cormier svojevremeno napustio tešku kategoriju zbog prijateljstva Cainom Velasquezom koji je tada bio prvak.

Dojam je kako određena MMA lica pokušavaju isforsirati sukob Tilla i Chimaeva jer bi iz svega toga izrodila još zanimljivija priča. Ipak, na neki način je i žalosno da bi poneki ljudi radije gledali i čitali o sukobu dvojice boraca, umjesto da uživaju u primjeru uzajamne pomoći i prijateljstva dvojice profesionalnih boraca.

Izuzev prijateljstva Chimaeva i Tilla, Cormier je s Khamzatom prošao još nekolicinu drugih tema, a cjelokupan razgovor možete pogledati u videu pri dnu teksta (dio o Tillu i Chimaevu započinje od 11:07).

Linker
17. travanj 2024 19:55