UFC

UFC borkinja o Khamzatu Chimaevu: ‘On je sjajan, ali htio je da se hrvamo u sauni‘

Khamzat Chimaev i Tatiana Suarez

 Instagram (khamzat Chimaev/tatiana Suarez)
Tatiana Suarez dobro je upoznata s naravi sjajnog čečenskog borca

Kako se bliži najveći meč u dosadašnjoj karijeri Khamzata Chimaeva, tako je i sve veći interes medija za njegovu osobnost i sve ostalo što dotiče ovog nevjerojatno talentiranog borca. Prijateljstvo Chimaeva i Tilla nešto je što MMA fanovi i mediji prate s velikim zanimanjem, a serijal ''Smesh Bros'' privlači veliku pažnju.

Neki poput Daniela Cormiera i Chaela Sonnena smatraju kako Chimaev griješi u svemu tome, jer je trebao ostati misteriozan kao što je dugo vremena bio. Ariel Helwani predviđa kako će prijateljstvo Tilla i Chimaeva završiti na isti način kao ono između Masvidala i Tilla. Činjenica je kako se ''scouser'' (stanovnik Liverpoola) i Čečen zasad jako dobro slažu, a što budućnost nosi, nikad se ne zna.

Što se misterioznosti Khamzata Chimaeva tiče, ona je definitivno prošlost. Brojni intervjui i videi na YouTubeu zorno su prikazali njegovu osobnost i zapravo se radi o poprilično simpatičnom i humorističnom karakteru. UFC-ova borkinja Tatiana Suarez također potvrđuje kako je Chimaev dobra osoba, ali u razgovoru s Helen Yee otkrila je neke pomalo čudnovate navike i tendencije Khamzata Chimaeva.

''On je očito sjajan, ali je i ekstremno lud. On iz ničega dođe do mene i udara kickove. Ja se upitam 'što on to radi, zašto udara kickove bez razloga?' On je pomalo lud i čudan, ali možda je zato tako dobar. Kad god me vidi u Performance Instituteu, samo dođe do mene i udara kickove. Prije nekoliko dana, pokušao se hrvati sa mnom u sauni. Ja sam mu rekla 'Okej, nemojmo to raditi ovdje'''

Da ne bi bilo zabune, Suarez ne smatra da je Chimaev nasilan, nego jednostavno čudnovat u nekim situacijama, a o njemu je pričala sa širokim osmijehom na licu (intervju možete pogledati OVDJE, a razgovor o Chimaevu započinje od 9:14).

Možda se Chimaev zapravo zaljubio te na neki način potvrđuje dobro poznatu uzrečicu ''tko se tuče, taj se voli''.

Linker
20. travanj 2024 17:32