UFC

Chris Weidman pozvao na trilogiju protiv Andersona Silve: ‘Može li mi se on osvetiti?‘

Chris Weidman

 Jason Silva/Alamy/Alamy/Profimedia
39-godišnji Weidman ranije je zaustavio moguću trilogiju sa Silvom ne jednom, nego dva puta nakon što su fanovi tražili treći meč.

Chris Weidman nastupa protiv veterana Brune Silve na UFC Atlantic City priredbi ovaj vikend i dok se šuška o tome kako bi mu to mogla biti zadnja ili predzadnja borba, čini se da bivši prvak srednje kategorije još uvijek nije spreman zaključiti svoju borilačku karijeru.

˝All-American“ shvaća da su celebrity boksački mečevi postali pravi hit ovih dana pa se prilika za zaradom nakon MMA-a može pojaviti u boksu.

Čak i ako to znači vraćanje u borbu sa starim rivalom, legendom sporta.

"Poslušajte, volim UFC, mislim da mi je ostalo još dva meča u ugovoru, vidjet ćemo. Velika pobjeda nad Brunom Silvom ovog vikenda, zbog svega što sam postigao, mogla bi mi otvoriti neke velike prilike unutar UFC-a", rekao je Weidman u intervjuu s Danielom Cormierom na njegovom Youtube kanalu. "Volim UFC, ali očito postoje boksački mečevi gdje mogu zaraditi puno novca i ne bih imao ništa protiv da završim karijeru na taj način. Zapravo, volim boks, i tko ne bi htio vidjeti boksački meč između Andersona Silve i Chrisa Weidmana? Može li mi se on osvetiti? Postoje neki zanimljivi mečevi za mene."

Anderson Silva ima 48 godina, a trenutno ima omjer 2-1 u svojoj boksačkoj karijeri nakon UFC-a.

39-godišnji Weidman ranije je zaustavio moguću trilogiju sa Silvom ne jednom, nego dva puta nakon što su fanovi tražili treći (i možda posljednji) meč. "All-American" trenutno vodi 2-0 protiv "The Spidera", zaustavivši Silvu na UFC 162 prije nego što je teški lom noge okončao njihovu uzvratnu borbu na UFC 168 priredbi.

Linker
22. travanj 2024 09:08