UFC

Ciryl Gane obećao da će ‘školovati‘ Spivaka: ‘Pokušavat će ovo od prve sekunde, ali bit ću svjestan ovog puta!‘

Ciryl Gane 

 JULIEN DE ROSA/AFP/Profimedia
Spivak je odličan i jako opasan u parteru, no teško je zamisliti da mu učini baš isto što i Jones

Veliki pritisak je ponovno nad bivšim privremenim prvakom Cirylom Ganeom. U trećem mjesecu ove godine je izgubio ‘‘bez ispaljenog metka‘‘ protiv Jona Jonesa u borbi za titulu teške kategorije, a već ga sutra u Parizu čeka novi izazov. Serghei Spivak pokušat će mu učiniti isto što mu je učinio i Jones, ali vidjet ćemo hoće li u tome uspjeti.

Međutim, u cijeloj se priči nešto pita i Ganea, tako da si Spivak sigurno neće imati lagan zadatak. Jučer je Gane obećao da će školovati Spivaka, a atraktivna pobjeda je nešto što mu o ovom trenutku doista i treba.

‘‘Nadam se da ću ovoga vikenda školovati Spivaka. Želim savršen nastup, a učinit ću najbolje od sebe da to i uspijem. Bit će teško, scenarij iz prošle borbe je nažalost bio jako opasan, ali svejedno je bilo savršeno. Dogodila se loša stvar, a onda se vratim jači i potpuno okrenem stvar‘‘, rekao je Gane za MMA Junkie.

‘‘Mislim da je najbolja opcija za njega da ide na pod. To je ustvari za njega uvijek najbolja opcija jer je dobar dolje, 100 posto sam siguran da će od prve sekunde to pokušavati. Ja sam napravio neke greške u borbi protiv Jona Jonesa, nisam ih stigao ispraviti jer je borba završila prerano. Moja misija je biti svjestan toga od prve sekunde‘‘, dodao je.

Spivak je odličan i jako opasan u parteru, no teško je zamisliti da mu učini baš isto što i Jones. Gane je svjestan odakle mu prijeti najveća opasnost, a sutra ćemo vidjeti hoće li to uspjeti i izbjeći.

Linker
24. travanj 2024 06:47