UFC

Član tima otkrio datum kada bi se Conor McGregor trebao vratiti u UFC kavez

Conor McGregor i Peter Queally

 The Mac Life ‘X‘ profil
Peter Quaelly, dugogodišnji McGregorov timski kolega, gostovao je u talkSPORT-u

Peter Queally uvjeren je da će se Conor McGregor vratiti u rujnu. Queally, borac Bellatora u lakoj kategoriji, dugogodišnji je suborac iz McGregorovog tima, a poznati Irac se trebao vratiti u kavez na UFC-u 303 29. lipnja.

‘Notoriuos‘ je izbivao tri godine zbog ozljede, ali se činilo da radi punom parom prije nego što je Dana White objavio otkazivanje borbe s Michaelom Chandlerom na UFC-u 303. UFC-ov čelnik izjavio je da je razlog odgode neka McGregorova zdravstvena poteškoća koja trenutno nije poznata.

Queally točno zna što je omelo povratak UFC legende. Iako ne želi otkrivati detalje, 39-godišnjak je nagovijestio da nije ništa ozbiljno te je otkrio novi potencijalni datum za borbu između McGregora i Chandlera.

"Znam, ali ću zadržati to za sebe", rekao je Queally za talkSPORT MMA kad je upitan ima li insajderske informacije o ozljedi koja je poremetila UFC 303. "Čini se da će pokušati organizirati tu borbu negdje u rujnu."

"To je ono što čujem. Tome se možete nadati ako uspiju to izvesti."

Queally, koji je godinama putovao svijetom i gledao borbe svog timskog kolege, bio je duboko razočaran McGregorovim odgođenim povratkom.

"Jako sam razočaran. Naravno, on mi je prijatelj. Nitko ne želi da se nešto loše dogodi bliskoj osobi", dodao je.

"Kao navijač, jedva sam čekao otići i uživati u tjednu u Las Vegasu, gledati borbu i doživjeti cijelu energiju jedne Conorove borbe. Ništa na svijetu nije kao to. Tko to nije doživio, neka uštedi i ode, vrijedi to iskusiti."

McGregor je od 2016. pobijedio samo jednom i nije se borio od loma noge u trilogiji protiv Dustina Poiriera u srpnju 2021. godine. Sa 35 godina inzistira da će izvesti najveći sportski povratak svih vremena, ali neki sumnjaju može li se vratiti na vrh zbog godina, ozljeda i ogromnog bogatstva.

Queally ne vidi razlog zašto McGregor ponovno ne bi mogao postati svjetski prvak. Tvrdi da će McGregor brzo riješiti Chandlera ako se vrati.

"Nema razloga zašto se ne bi mogao vratiti na tu razinu", zaključio je Queally. "Ako ponovo nađe tu formu, ovo je laka borba. Ako vrati tu formu, mislim da ćemo vidjeti nešto posebno."

Queally će biti komentator u subotu navečer kad se Bellator vrati u Dublin za veliku priredbu u 3Areni.

Linker
27. lipanj 2024 14:01