UFC

Cody Garbrandt otvorio dušu: ‘Tjedan dana prije posljednje borbe sam se razveo i prodao kuću‘

 Cody Garbrandt 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Priznao kako mentalno uopće nije bio prisutan u borbi te je bio totalno ravnodušan kada je ulazio u kavez

Bivši prvak bantam kategorije Cody Garbrandt na sutrašnjem UFC 285 eventu nastupa nakon više od godinu dana pauze i poraza od Kaia Kara-Francea na UFC 269 priredbi u dvanaestom mjesecu 2021. godine. Inače, Garbrandt je trenutno u dosta lošoj situaciji te je poražen u pet od posljednjh šest nastupa, tako da mu je sutrašnja pobjeda imperativ.

Dva poraza od T.J. Dillashawa su ga načela, a zatim ga je nokautirao i Pedro Munhoz. Pobijedio je sredinom 2020. Raphaela Assuncaa, a zatim ponovno izgubio od Roba Fonta i Kara-Francea. Jučer je na press konferenciji otvorio dušu i progovorio o problemima:

‘‘Da vam budem iskren oko zadnje borbe. Osjećao sam se dobro oko skidanja kilograma i svega toga, ali van toga je moj život bio velika nesreća. Nisam bio dobro. Nisam bio na dobrom mjestu i nisam bio sretan. Kroz svašta sam prolazio‘‘, rekao je Garbrandt.

‘‘Mentalno nisam bio u borbi, u kavez sam ušao cijeli tup, nikako mi se nije dalo boriti. To nije bilo zbog skidanja kilograma, to je prošlo odlično. Mogao sam ih još 10 puta skinuti jer sam se osjećao dobro na toj kilaži. No, tada sam se razveo, prodavao sam kuću u tjednu borbe. Imam sina od četiri godine, dolazim iz razrušene obitelji. No, bivša supruga i ja funkcioniramo odlično oko sina sada kada smo razvedeni, zahvalan sam što imam njega u svom životu‘‘, dodao je.

Na kraju je rekao kako se sada osjeća odlično i da je imao dobar kamp, a sutra ga na UFC 285 čeka Trevin Jones. Radi se o borcu koji je poražen u posljednja tri nastupa u UFC-u, tako da Garbrandt to uistinu mora pobijediti.

Linker
20. travanj 2024 03:51