UFC

Colby Covington: 'Ako Woodleya ne iznesu na nosilima, ja nisam odradio svoj posao'

Colby Covington
 Screenshot/Youtube
Colby Covington nije mogao potvrditi kako je borba protiv Tyrona Woodleya službeno dogovorena

Iako je Tyron Woodley ovih dana otkrio kako je prihvatio borbu protiv Colbyja Covingtona za 19. rujna, još uvijek ništa nije objavljeno od strane UFC-a. Borba je to koja se dugo čeka i vjerojatno još duže neformalno dogovara. Zainteresirane strane su nestrpljive da se to napokon odradi, a čini se kako je datum uistinu bllizu.

Covington se putem društvenih mreža nije izjasnio po pitanju te borbe, no zato je nešto rekao u razgovoru s Mikeom Heckom s MMA Fightinga.

"Ne želim ovdje lagati i reći da je to sigurno jer ne znam hoće li Tyron Woodley doći. Ja sam prošli put prihvatio borbu četiri dana prije održavanja, verbalno sam pristao boriti se protiv njega 22. kolovoza, no on je sve to odbio. Vjerojatno je imao nizak testosteron pa je morao nešto uzeti za to. Sad je očito dogovorio verbalno borbu za 19. rujna, no još uvijek ništa nije potpisano", rekao je Colby, otkrivši kako i on s nestrpljenjem čeka da borba postane službena:

"Ja pokušavam posljednjih četiri ili pet godina boriti se protiv Tyrona Woodleya, no on konstantno bježi. Izmišlja ozljede i govori da mu treba više vremena za pripremu. Ja sam prihvatio borbu, no još uvijek nisam vidio ugovor pa vam ne mogu potvrditi. Nadam se da će on doći na tu borbu, odnosno da ima dovoljno vremena da se napuca i bude u najboljoj formi života. UFC zna da je sa mnom lako dogovoriti ovu borbu. Zapravo, mi smo već sve dogovorili prošli put"

Borba je to koja će sigurno imati i jako dobar uvod, za koji bi se prije svega trebao pobrinuti Colby. U stilu njegovog nadimka, možemo očekivati svojevrsni kaos. Sada je, za prvu ruku, najavio kaos unutar Octagona.

"Kod ove borbe postoji rivalitet na toliko različitih načina i borbu je zbog toga tako lako prodati. Zato sam uvjeren da ćemo uistinu vidjeti najboljeg Tyrona Woodleya kojeg smo ikad vidjeli, jer je puno toga na kocki. Gledajući njegove posljednje dvije borbe, ti momci su ga pobijedili sudačkom odlukom. Ja neću ostaviti nikakve sumnje da sam najbolji velteraš na svijetu. Dodat ću ga svojoj listi već sada sjajnih postignuća. Završit ću ga, obećavam vam da borba neće doći do sudačke odluke. On će u tom Octagonu ostati bez svijesti", rekao je, da bi još dodao:

"Ako Tyron Woodley ne napusti Octagon na nosilima, ja nisam odradio svoj posao!"

Oko spomenutog datuma i dalje postoji jedan problem. Woodley je najavio kako su njih dvojica ugovoreni za 19. rujna i glavnu borbu priredbe u Las Vegasu, no 19. rujna još uvijek je službeno datum UFC 253 priredbe, koju predvode Israel Adesanya i Paulo Costa. Također, ta priredba za sada je još uvijek planirana za Las Vegas, no Dana White je rekao kako gledaju premjestiti je na Fight Island. Tu onda preostaju dvije opcije. Ili će se održat dvije priredbe na isti dan, u različitim terminima ili će UFC 253 biti pomjeren na tjedan kasnije, što je također opcija koja se spominjala kroz medije.

Linker
25. travanj 2024 03:41