UFC

Colby Covington o Masvidalu: ‘Čujem da se ‘Ulični Juda‘ povukao zbog povrijeđenih osjećaja‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Ufc)
Čini se kako je Covington unaprijed ‘‘namirisao‘‘ Masvidalovo otkazivanje meča protiv Edwardsa

Puno reakcija izazvalo je Masvidalovo otkazivanje meča protiv Leona Edwardsa. ‘‘Gamebred‘‘ i ‘‘Rocky‘‘ trebali su se boriti 11. prosinca na UFC 269 priredbi, ali Jorge je svoj nastup morao otkazati zbog trenutno nepoznate ozljede. Khamzat Chimaev jedan je od boraca koji se odmah ponudio uskočiti, a naravno da je i Gilbert Burns zainteresiran.

Jedan od onih koji su jedva dočekali otkazivanje Masvidala jeste Colby Covington. UFC-ov prvi izazivač u velter kategoriji proteklog vikenda borio se za pojas protiv Kamarua Usmana. Nigerijac je ponovno slavio, a Colby je prilikom konferencije za medije upravo Masvidala označio kao borca kojeg vidi kao svog idućeg protivnika.

‘‘Mislim da je najlogičnija opcija, užareno rivalstvo između mene i mog nekadašnjeg cimera ‘Uličnog Jude‘. On bi trebao otkazati borbu protiv Leona ‘Scotta‘ i borit se sa mnom. Pričao je toliko sranja u medijima, a pogledajte što se dogodilo kad se borio protiv ‘Martyja‘ (Usmana). Pometen je, a još bi gore bilo protiv mene. Ne bi uopće bilo kompetitivno. Ako ipak ostane pri toj borbi protiv Leona Scotta, Hunter Campbell, molim te nemoj ga otpustiti nakon trećeg poraza u nizu. Sačuvaj ga za mene, daj da ja budem taj koji će završiti njegovu karijeru.‘‘, izjavio je ‘‘Chaos‘‘ nakon borbe s Usmanom.

Nekoliko dana kasnije, ‘‘Gamebred‘‘ je uistinu i otkazao svoj nastup, a Covington uživa u toj činjenici.

‘‘Čujem da je fragilni ‘Ulični Juda‘ otkazao meč zbog povrijeđenih osjećaja...TKO je to mogao predvidjeti?‘‘, napisao je Colby putem Twittera, pritom priloživši isječak sa spomenute konferencije za medije.

Pitanje je što će se dogoditi s Masvidalom i Edwardsom nakon ovog otkazivanja. Leon je već najavio kako sada planira čekati isključivo borbu protiv Usmana, za titulu prvaka velter kategorije. Ukoliko UFC ne premjesti njegov meč s Masvidalom za neki drugi datum, izgledno je da se Colbyju ostvari želja te da njegov idući protivnik bude upravo Jorge Masvidal. Što se Edwardsa i eventualne zamjene za njegovog ozlijeđenog protivnika tiče, više bi trebali saznati u narednim danima

Linker
20. travanj 2024 13:59