UFC

Colby Covington otkrio s kim bi najviše želio ući u oktogon: ‘Mora vidjeti omiljenog borca Donalda Trumpa!‘

Colby Covington

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Iako se uskoro s Edwardsom bori za titulu u velteru, na vrhu Colbyjevog popisa nalazi se - Islam Makhachev

Colby Covington odmjerit će snage s Leonom Edwardsom u glavnoj borbi večeri UFC 296 priredbe koja će se 17. prosinca održati u vegaškoj T-Mobile Areni. Iako će protiv "Rockyja" napasti pojas velter kategorije, Covington ima popis boraca s kojima najviše želi ući u oktogon, a na vrhu tog popisa nalazi se - Islam Makhachev.

"Na broju jedan je definitivno Makhachev. To je ‘money fight‘ i to se mora ugovoriti. Sjedinjene Američke Države protiv Rusije, kao u četvrtom dijelu Rockyja; Rocky protiv Drage. Svi govore da je Islam ‘pound for pound‘ ovo i ono, ali protiv mene će vidjeti pravog borca", rekao je "Chaos" u razgovoru za službenu stranicu UFC-a, pa dodao:

"On mora prestati biti ‘weight bully‘, skidajući svu tu težinu da bi imao prednost nad ljudima. Mora doći vidjeti američkog prvaka, omiljenog borca Donalda Trumpa. Vidimo se uskoro, Islame".

Na drugom mjestu Colbyjevog popisa našao se Conor McGregor.

"Jedan od najvećih i najboljih boraca koji je ikada krasio oktogon. Mislim da je najveći u smislu statusa ‘celebrityja‘. To bi bila sjajna borba, ono što je uspio postići u ovom sportu je bez premca i volio bih se s njim boriti. On je nepredvidiv, ne znaš što ćeš dobiti od Conora u oktogonu. Nokautirao je Josea Alda za 13 sekundi, nitko nije mislio da će to učiniti. Volio bih se boriti s njim jer vjerujem da je on netko tko bi stvarno izvukao najbolje od mene i da biste u toj borbi vidjeli moju najbolju verziju", istaknuo je 35-godišnji Amerikanac pa otkrio da je na treće mjesto pozicionirao Dustina Poiriera:

"On je taj zbog kojeg su me izbacili iz moje stare dvorane, plačući i govoreći: ‘Colby je zla osobe, izbacite ga iz naše dvorane‘. Volio bih se boriti s njim, ali se boji mene i moje sjene i zbog toga se nikad neću uspjeti boriti s njim".

Svog sljedećeg protivnika, Edwardsa, Covington je postavio tek na četvrto mjesto, odnosno na začelje svog popisa.

"Na UFC-u 296 ću se boriti s njim. To je borba o kojoj sam dugo sanjao. Svi pričaju da je nepobjediv, da je u dugom nizu pobjeda, da ga se ne može zaustaviti, ovo i ono, ali ja ću ga poslati natrag u Hogwarts praznih ruku", zaključio je.

Linker
11. svibanj 2024 09:08