UFC

Colby Covington predložio svog sljedećeg protivnika: ‘Ultimativni dobri tip protiv ultimativnog lošeg lika‘

Colby Covington 

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Kao što su mnogi i pretpostavili, šanse da Colby prihvati meč protiv Rakhmonova su izuzetno male, možda i nikakve

Iako je bilo dosta onih koji su očekivali kako će se Colby Covington umiroviti nakon poraza od Leona Edwardsa jer će mu sada dosta toga trebati da ponovno napadne titulu, to se izgleda neće dogoditi. Colby je i dalje prisutan u javnosti te se već bacio na pronalazak novog protivnika.

Bilo je dosta govora o tome da ga se uparuje sa Shavkatom Rakhmonovim, no ništa nije službeno potvrđeno. Colby je sada sam prozvao neka imena, no najviše se ipak zadržao na prozivci Stephena ‘‘Wonderboyja‘‘ Thompsona:

‘‘Borio sam se s prvim ‘P4P‘ borcima, borio sam se s prvacima. Bio sam prvak. Ja sam i dalje prvak. Ja sam najbolji borac velter kategorije na svijetu. Borit ću se protiv koga UFC odluči da je nužno. Puno je opcija. Gilbert se vraća, ta debela lezbijka, te ako pobijedi onog lika kojem ne znam ime, to će biti opcija‘‘, započeo je Colby za Submission Radio.

‘‘Mislim da ‘Wonderboy‘, ljudi, ima najviše smisla. Ultimativni dobri tip protiv ultimativno lošeg lika. Došao je ovdje kod vas i imao je jako puno toga za reći. Govorio je kako će me nokautirati i te stvari. On je šesti na svijetu, a ja sam peti. Ta borba ima najviše smisla‘‘, pojasnio je.

Kao što su mnogi i pretpostavili, šanse da Colby prihvati meč protiv Rakhmonova su izuzetno male, možda i nikakve. Protiv ‘‘Wonderboyja‘‘ vidi svoju priliku da upiše neku pobjedu, a ako pogledamo sami vrh velter kategorije, sve su to teški mečevi za njega. Vidjet ćemo hoće li Thompson meč i prihvatiti.

Linker
24. travanj 2024 15:55