UFC

Colby Covington: ‘Vidim mu strah u očima, zna da je ovo kraj njegove karijere‘

Colby Covington

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Samopouzdani ‘Chaos‘ pred borbu ne može sakriti osmijeh sa svog lica

Colby Covington izgledao je vrlo zadovoljno nakon odrađenog ceremonijalnog vaganja za borbu protiv Jorgea Masvidala. Prepun samopouzdanja došao je pred UFC-ovu reporterku Megan Olivi iznijeti joj svoje emocije u trenucima kad je preostala još samo borba, onaj završni čin koji svi najviše iščekuju.

"Sjajno mi je vidjeli kako se sve odvija. Vidim strah u njegovim očima. Može za medije on reći što god želi, ali puno toga vidim kad se pogledamo licem u lice, prepoznao sam energiju koju nosi sa sobom i on zna što će se dogoditi ovog vikenda. Zna da slijedi kraj njegove karijere", prvo je što je rekao cijelo vrijeme nasmiješeni Colby.

Svjestan kako je svojim ponašanjem i izjavama navukao puno negativne energije prema sebi, Colby u ovoj borbi neće imati navijače na svojoj strani. To je zapravo nešto na što je on navikao te kaže kako iz njega zapravo izvlači nešto dodatno, što možda u drugom slučaju ne bi imao.

"Ja znam jako dobro kanalizirati taj bijes, mržnju i sumnju u mene kakve dobivam od ljudi. Nije ovo ultimativno prvenstvo u osjećajima niti sam prvak u tome. Ja sam prvak u borbi. Meni će ovo biti samo još jedan dan u redu jer ću raditi ono što znam najbolje", najavio je, osvrnuvši se na možebitnu Masvidalovu taktiku u usporedbi s onim što će on donijeti u Octagon:

"Mislim da poznajem Jorgea i znam što će biti njegov plan. On ne zna što ja spremam. Ja sam u novoj dvorani i radim s novim trenerima. Tako da ćete vidjeti novog Colbyja Covingtona."

Na kraju, upitan je kako bi za njega izgledala savršena UFC 272 večer.

"Savršena večer za mene bila bi ona u kojoj ću Jorgea natjerati da cvili i pokazuje koliko ga boli te u kojoj ću ga završiti unutar tri runde", završio je svoje posljednje obraćanje prije borbe u kojoj ćemo dobiti odgovore na mnoga pitanja.

Linker
03. svibanj 2024 03:23