UFC

Colby tvrdi da Jones ne želi dijeliti UFC 295 s njim: ‘Možda će njuškati curice kao Joe Biden pa ja ipak uskočim‘

Colby Covington i Jon Jones

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia, Instagram (colby Covington)
Do kraja godine ima još odličnih prilika da se organizira i ovaj meč, a to prema svemu sudeći neće biti na UFC 295 priredbi

Izgleda da je UFC namjeravao svoju 295. PPV priredbu u jedanaestom mjesecu ove godine napraviti najboljom priredbom godine. Jon Jones i Stipe Miočić sastat će se u povijesnoj borbi za titulu teške kategorije, a prema riječima Colbyja Covingtona, na njoj smo trebali gledati i borbu za titulu u velter kategoriji.

Međutim, izgleda da nećemo. Leon Edwards i Covington će se do kraja godine sastati u kavezu u borbi za navedenu titulu, ali to neće biti na UFC 295 priredbi, a razlog je – Jon Jones. Barem ako je vjerovati Covingtonu.

‘‘Hoće li se Jon Jones usuditi dijeliti ovaj ‘card‘ sa svojim bivšim cimerom s fakulteta koji zna sve njegove prljave tajne, sve kosture iz ormara? Kladim se da će odmah trčati UFC-u i govoriti im da se neće boriti na istoj priredbi kao ja. Jedini način da se ja borim na ovoj priredbi je da Jon počne njuškati bijele curice kao Joe Biedn. On nije netko na koga se trebate osloniti, a onda će trebati novi ‘main event‘‘, rekao je Colby Michaelu Bispingu.

‘‘Ptičica mi je rekla da je ljudima u odijelima iza kulisa rekao da neće dijeliti priredbu sa mnom. Njemu će dati što želi, ne žele si upropastiti show u New Yorku. Nadaju se da će se pojaviti. No, trebaju rezervni plan jer je Jones nepouzdan čovjek‘‘, dodao je.

Do kraja godine ima još odličnih prilika da se organizira i ovaj meč, a to prema svemu sudeći neće biti na UFC 295. Ostaje nam za vidjeti kada onda UFC namjerava upariti ovu dvojicu velteraša.

Linker
04. svibanj 2024 07:28