UFC

Condit ugovorio novu borbu: Veliki UFC 264 trenutno broji čak četiri zanimljiva velteraška okršaja

Carlos Condit
 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC 264 postao je bogatiji za još jedan dvoboj dva poznata MMA lica

Prema pisanjima većeg broja američkih borilačkih portala, priredbi koja će se održati 10. srpnja u lasvegaškoj T-Mobile priključuju se bivši privremeni prvak u velter kategoriji Carlos Condit (32-13) i njegov protivnik Max Griffin (17-8).

'The Natural Born Killer' danas ima 37-godina, ali i po prvi puta nakon 2012. ima barem dvije vezane pobjede. Condit je, podsjetimo, od siječnja 2016. pa sve do prosinca 2018. godine nanizao čak pet poraza. Kraj karijere činio se neizbježnim, no Carlos se vratio i u listopadu 2020. pobijedio Courta McGeeja, a potom i kolegu veterana, Matta Browna.

Na dvije uzastopne pobjede trenutno polovi i dvije godine mlađi Griffin koji je u svoja dva posljednja nastupa prekidima zaustavljao Ramiza Brahimaja i Kenan Songa.

UFC 264 predvodi treći susret Dustina Poiriera i Conora McGregora, a prema trenutno dostupnim informacijama, dvoboj Condita i Griffina četvrti je u velter kategoriji kojeg ćemo gledati te večeri. Još ranije su, naime, dogovoreni susreti Kevina Leeja i Seana Bradyja, Michela Pereire i Nike Pricea te Gilberta Burnsa i Stephena Thompsona.

Linker
25. travanj 2024 00:50