UFC

Conor je oduševljen nastupom svog nasljednika: ‘Potencijal za novog irskog UFC prvaka je porastao‘

Conor McGregor i Dana White (lijevo)

 Michael Reaves/Getty images/Profimedia
Conor McGregor pomno prati napredak mladog 24-godišnjeg irskog velteraša

Brojna zvučna UFC-ova imena nastupala su proteklog vikenda u sklopu UFC 276 eventa. Adesanya, Volkanovski, Pereira, samo neki su od boraca koji pripadaju tom ‘‘košu‘‘, ali pažnju Conora McGregora privukao je jedan od boraca s preliminarnog dijela priredbe.

Naravno, radi se o njegovom sunarodnjaku Ianu Garryju (10-0, 3-0 UFC). 24-godišnjak nadimka ‘‘The Future‘‘ upisao je svoju treću UFC pobjedu u jednako toliko nastupa, a jednoglasnom odlukom savladao je Gabea Greena.

Bio je to jako dobar nastup mladog Garryja, iako je imao poprilično nezgodnog protivnika s druge strane. Green je borac koji konstantno vrši pritisak i fizički je vrlo moćan, ali Garry je taktički i tehnički bio besprijekoran. Mladi Irac oduševio je brzim rukama i preciznošću koju je demonstrirao kroz svoje boksačke kombinacije, a jako dobro i smireno branio je Greenove pokušaja rušenja.

Nije tajna kako je Garryjev sportski uzor upravo Conor McGregor, kao vjerojatno svakom mladom irskom MMA borcu. Conor se osobno čuo s Ianom Garryjem još prošle godine nakon Garryjeva debija u UFC-u i nokauta protiv Jordana Williamsa. Ian je bio oduševljen time, a nove pohvale pristigle su danas, nekoliko dana nakon Garryjeve pobjede nad Greenom.

‘‘Ian Garry bio je nevjerojatno impresivan proteklog vikenda. Bio je u potpunosti zadubljen u sve što radi. Uživao je u svakoj sekundi i nije bježao od razmjena. Potencijal za novog budućeg irskog UFC prvaka znatno je porastao ovog vikenda. Čestitke Ian, samo nastavi brate!‘‘, napisao je Conor na svom Twitter profilu.

Ian Garry ekspresno se zahvalio kraćim komentarom.

‘‘Hvala ti! Drugi dio preuzimanja (UFC-a) nastavlja rasti. Ne mogu dočekati tvoj povratak. Vratimo UFC u Dublin. Neizbježno je.‘‘

24-godišnji Garry definitivno je pokazao velik napredak u odnosu na svoj drugi UFc meč. U četvrtom mjesecu ove godine, Garry je pobijedio Dariana Weeksa, ali bio je to najlošiji Garryjev UFC nastup. Mladi Irac ne zanosi se svojim uspjesima te ističe kako je svjestan da trenutno nije najbolji borac na svijetu. Međutim, Ian Garry silno je uvjeren da će to jednoga dana postati, a preostaje nam vidjeti koliko daleko će dogurati ovaj mladi i talentirani irski velteraš.

Linker
25. travanj 2024 01:53