UFC

Jake Paul ponovno proziva McGregora, Conor ga je brzo ušutkao jednim ‘tvitom‘

Jake Paul i Conor McGregor

 Instagram (jake Paul; Conor Mcgregor)
Zvijezda YouTubea smatra da bi on i McGregor polučili ogromnu zaradu ako se međusobno obračunaju

Svima je jasno da Jake Paul od samog pojavljivanja na boksačkoj sceni cilja na meč protiv Conora McGregora. Radi se o borbi koja bi potencijalno generirala ogromnu zaradu za obojicu, ali Jake Paul dosad je uglavnom neuspješno pokušavao privući pažnju McGregora.

Irac ga dugi niz vremena nije uopće doživljavao niti je htio komentirati njegove prozivke. Stvari su se proteklih mjeseci promijenile, a određenu razmjenu imali su i sinoć. Sve je započelo time što je Jake Paul gostovao u MMA Houru te se dotaknuo potencijalnog meča s irskom zvijezdom.

‘‘U nekom trenutku to se mora dogoditi. On je biznismen, ja sam biznismen, a radi se od 75 do 100 milijuna dolara za obojicu.‘‘, objasnio je Paul benefite tog meča.

McGregor se ovaj put brzo oglasio putem Twittera, a pritom je pokušao iskazati kako Paul nije niti približno velika zvijezda koliko se želi prikazati.

‘‘Odradio si dva meča i prodao si 70k PPV-ova. Ti si neuspjeh, dječače. Nitkov.‘‘

Inače, drugi meč između Jakea Paula i Tyrona Woodleyja postigao je brojke od 75 tisuća prodanih PPV-ova prema prvotnim informacijama. Kasnije se isticala informacija da se radi o 350 tisuća prodanih prijenosa, no realnost je da se radilo o podbačaju. McGregor s druge strane apsolutni je kralj UFC-a kad su u pitanju ovakve brojke i očito Paula smatra nedostatnim za međusobni obračun.

Što se Jakea tiče, njega bi 6. kolovoza (osmi mjesec) trebao čekati obračun protiv Hasima Rahmana Jr.-a, koji je uskočio kao zamjena za Tommyja Furyja. Paul je prilikom gostovanja u MMA Houru otkrio kako bi i ovaj meč mogao otpasti.

‘‘Hasim Rahman Jr. u ovom trenutku pokušava izmijeniti ugovor. Prošli tjedan je potpisao ugovor, zaradit će deseterostruko više nego što je ikada zaradio u svojim mečevima, a sada pokušava isisati još više novca. Mislim da se zapravo boji. Tko zna hoće li se ova borba dogoditi, jer ne planiramo mu dati više novca. Nije vrijedan toga. On jeste ime, ali nije ogromno ime.‘‘, otkrio je Paul.

Linker
06. svibanj 2024 18:22