UFC

Conor McGregor bi se mogao naći na istoj priredbi s Aljamainom Sterlingom i Seanom O‘Malleyjem? Tamo će biti i Henry Cejudo

Conor McGregor

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Pa Images/alamy/alamy/profimedia
Na tom eventu gledat ćemo i borbu za pojas slamka kategorije

Sezona 31 "The Ultimate Fighter-a" završava s emitiranjem 15. kolovoza (osmi mjesec), a finale se sada očekuje četiri dana kasnije.

Očekuje se da će UFC 292, pay-per-view događaj zakazan za 19. kolovoza (osmi mjesec) u TD Gardenu u Bostonu, uključiti finale reality serije u bantam i lakoj kategoriji.

Tri osobe koje su upoznate s planovima promocije nedavno su obavijestile MMA Junkie o ciljanom datumu i mjestu za finale “TUF 31”, ali su zamolile da ostanu anonimne jer promocija tek treba službeno objaviti ovaj plan.

Trenutnu sezonu vode Conor McGregor i Michael Chandler, a tematika je da se bore perspektivni borci protiv veterana. Svoju petu epizodu emitirat će u utorak, a u prve četiri epizode, veterani (Tim Chandler) imaju vodstvo od 4-0.

Preostali borci u konkurenciji su Cody Gibson, Timur Valiev, Hunter Azure, Rico DiSciullo, Carlos Vera, Brad Katona, Roosevelt Roberts, Lee Hammond, Kurt Holobaugh, Jason Knight, Landon Quinones i Austin Hubbard.

Do sada su eliminirani Nate Jennerman, Mando Gutierrez, Aaron McKenzie i Trevor Wells.

Ovu priredbu prevodit će Aljamain Sterling i Sean O‘Malley koji će se boriti za pojas bantam kategorije. U sunaslovnoj borbi večeri odvit će se još jedna borba za pojas, a riječ je o meču u slamka kategoriji između prvakinje Zhang Weili protiv Amande Lemos. Na ovom eventu borit će se i Henry Cejudo, a ako se ova dva finala dodaju na "card", zasigurno nas čeka jedna od najzanimljivijih priredbi godine.

Linker
29. travanj 2024 14:27