UFC

Chandler vjeruje u borbu s McGregorom u idućih 6 mjeseci: ‘USADA je davala iznimke i prije‘

McGregor i Chandler

 Ufc
Ostaje nam za vidjeti što će od svega biti, a i vjerojatno su rijetki oni koji bi ostali začuđeni da Conor uistinu i dobije iznimku od USADA-e

Rok za ulazak u USADA-in program testiranja ukoliko se želi boriti ove godine je Conor McGregor odavno prekršio, tako da prema regularnim pravilima nema pravo boriti se ove godine jer protokol traje šest mjeseci. Spominjao je Conor rupe u zakonu i borbu na temelju dva čista testa, ali vidjet ćemo što će od toga biti.

Nadu da će se ipak protiv njega boriti ne gubi Michael Chandler. Jučer je rekao kako se nada i kako smatra da Conor nije gotov i da će se borba dogoditi unutar sljedećih šest mjeseci, bez obzira na situaciju s USADA-om.

‘‘Mislim da se Conor svakako vraća. Mislim da ne želi uprljati svoju ostavštinu tako što će nas sada sve odvesti u provaliju s ‘TUF-om‘. Prvo je rekao da radi Ultimate Fighter i da se bori protiv mene, tako da ne vjerujem da će reći kako se ipak neće vratiti. Koliko znam imao je rok za USADA-u, šest mjeseci i to sve. To nije na meni da odlučujem i biram. Ljudi govore da će dobiti iznimku. Iznimki je bilo i ranije‘‘, rekao je Chandler Danielu Cormieru.

‘‘Sve što ja znam jest da kontroliram ono što mogu kontrolirati, a što god bude, idem dalje. Vjerujem da će se borba protiv Conora dogoditi u narednih šest mjeseci. To će biti jedan od najvećih PPV-ova koje smo ikada vidjeli. Nokautirat ću ga u prve dvije runde‘‘, dodao je.

Ostaje nam za vidjeti što će od svega biti, a i vjerojatno su rijetki oni koji bi ostali začuđeni da Conor uistinu i dobije iznimku od USADA-e.

Linker
02. svibanj 2024 09:17