UFC

Conor McGregor: ‘Dustin Poirier za mene je truplo, iznijet će ga na nosilima‘

Conor McGregor
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Velika je razlika između trenutnog i izdanja Conora McGregora iz siječnja s Fight Islanda

Uspjeli su mediji doći i do prvih izjava Conora McGregora unutar UFC 264 "fight weeka". Zapravo, do istog je došao portal kojeg on zapravo posjeduje, MacLife. U kratkom razgovoru s njihovim reporterom kratko je prokomentirao borbu koja mu slijedi, a već iz prvih riječi se lako moglo zaključiti u kakvom je Irac raspoloženju. Zapravo, u odgovoru na pitanje što mu je cilj tijekom ovog tjedna, sve dok se ne uđe u Octagon.

"Cilj je biti fokusiran i držati neprijatelja u određenoj količini terora", rekao je Conor, da bi odmah bio upitan za riječ neprijatelj, odnosno gleda li na Poiriera kao takvog:

"Tako je. Truplo! On je za mene truplo. Mrtvo tijelo, blijedo lice. Iznijet će ga na nosilima kad završim s njim."

Izuzetno je motiviran osvetiti poraz koji mu je Poirier nanio u siječnju. Za tu borbu tvrdi kako nije bio pravi te da će se tek sad vidjeti što je "Notorious". Osim toga, svjestan je svih grešaka koje je na "Fight Islandu" napravio.

"Analizirao sam borbu i zaključio što moram popraviti. Prije svega fokus na ono što radim. Prošli kamp bio je 85 fokusiran na boks jer sam vjerovao da ću raditi meč protiv Mannyja Pacquiaoa. Očekivali smo humanitarni meč, a umjesto toga sam se morao vratiti ovdje. No, ta me borba vratila tamo gdje bih trebao biti. Poraz je onaj tajni sastojak za uspjeh", otkrio je uz zadovoljan izraz lica.

Nakon toga se povukla paralela između dvije borbe protiv Natea Diaza, one koju je izgubio, a onda one u kojoj je upisao pobjedu.

"Razlika između ove borbe i druge borbe protiv Diaza je da ću sad svakim udarcem tražiti udarac koji ubija. Cijeli pripremni kamp je takav. Ubit ću ovog čovjeka", nije se dozvolio izbaciti iz izdanja kakvo je sam za sebe sad odabrao.

Ipak, nije mogao ne gledati iza borbe protiv Poiriera i onoga što eventualna pobjeda donosi. Conor želi još jednom doći do titule UFC prvaka lake kategorije.

"Kao što sam rekao, on je za mene već mrtvo tijelo. Ja već gledam prema velikom stadionu u Las Vegasu gdje ću se u prosincu boriti za titulu. Poigrat ću se s ovim uplašenim malim momkom na mom terenu. On me se boji, kao što me se uostalom svi boje", zaključio je na kraju najpopularniji borac svijeta.

Linker
18. travanj 2024 22:48