UFC

Conor McGregor je zainteresiran za borbu između Muska i Zuckerberga: ‘Ali samo ako bude u UFC-u!‘

L-R: UFC President Dana White and two division UFC champion Conor McGregor participate in the UFC 229: Khabib vs McGregor press conference at Radio City Music Hall in New York, NY on September 20, 2018.,Image: 387676215, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Sipa USA/ddp USA/Profimedia

 SIPA USA/DDP USA/PROFIMEDIA Sipa Usa/ddp Usa/profimedia
Naravno da nije isključeno da se radi samo o određenim promotivnim aktivnostima, no nadat ćemo se da su sve uključene strane i ozbiljne oko ovoga

Akteri borbe o kojoj se trenutno jako puno priča nisu uopće borci. Pogađate, radi se o borbi između Marka Zuckerberga i Elona Muska. Obojica po svojim društvenim mrežama konstantno stavljaju fotografije s treninga te izgledaju kao da su u ozbiljnim pripremama, a Dana White asistira i radi ‘‘hype‘‘ oko ovog eventualnog meča.

Iako se ne radi o borcima, vjerojatno bi dosta ljudi ovaj meč i gledalo. Jedan od njih je svakako i Conor McGregor, a rekao je kako bi taj meč svakako gledao i kako bi volio raditi s tom dvojicom uspješnih poslovnih ljudi.

‘‘Ja sam zainteresiran. Hoće li stvarno ići naprijed s tim? Hoće li se ta borba uistinu dogoditi? Ako se dogodi pod UFC-ovom zastavom, ja sam apsolutno za to. Jednostavno se mora dogoditi pod UFC-ovom zastavom, a ako se dogodi, ja ću to apsolutno podržati‘‘, rekao je McGregor za Addam‘s Apple.

‘‘Naravno, naravno, sve to ako su oni ozbiljni. Ja bih definitivno radio s njima. Nadam se da će ovo organizirati. Njihovi džepovi možda jesu veliki, ali je li im priča jeftina? Govorili su, ali hoće li to i učiniti? Uzbuđen sam vidjeti kako će se sve odviti‘‘, dodao je popularni Irac.

Vjerojatno nas sve zanima radi li se ovdje samo o jeftinoj priči ili su svi uistinu ozbiljni oko ovog meča. Naravno da nije isključeno da se radi samo o određenim promotivnim aktivnostima, no nadat ćemo se da su sve uključene strane i ozbiljne oko ovoga.

Linker
01. svibanj 2024 00:36