Ostalo

KSW-ov šef dao zanimljiv prijedlog: Želi zajedničku priredbu KSW-a i PFL-a te meč između Ngannoua i De Friesa!

Ngannou i De Fries

 Instagram (francis Ngannou), Ksw
Smatra da se Ngannou treba ‘‘testirati‘‘ protiv De Friesa nakon što završi s Tysonom Furyjem

Sinoć se održala KSW 84 priredba koju smo svi pratili zbog nastupa Nemanje ‘‘Kobe‘‘ Nikolića i Darka Stošića, ali i zbog borbe za titulu u teškoj kategoriji između Phila De Friesa i Szymona Bajora. De Fries je ponovno pokazao kako u KSW-u jednostavno nema konkurenciju jer je titulu obranio po deveti put, a ovo mu je bila 12. uzastopna pobjeda.

Impresivne su to brojke za prvaka teške kategorije koji za poraz ne zna od 2017. godine, tako da ne čudi zanimljiva ideja do koje je KSW-ov šef Martin Lewandowski došao. Naime, Lewandowski je predložio zajedničku priredbu KSW-a i PFL-a koju bi predvodili Ngannou i De Fries.

‘‘Za mene je Phil De Fries jedan od najboljih teškaša na svijetu. On je sada drugačija životinja nego što je bio dok je bio u UFC-u, a danas bi u toj diviziji tamo svima zadao probleme. Van UFC-a nema puno teškaša koji bi mu ponudili legitiman test, osim Ngannoua. Naravno, to mora imati smisla i za KSW i za PFL. Ali, ja sam u dobrom kontaktu s Rayom Sefom i PFL-om i učinit ću sve što mogu da do ovoga i dođe‘‘, rekao je Lewandowski za MMA Junkie nakon sinoćnje priredbe.

‘‘Bio bih otvoren za ‘crossover‘ priredbu s PFL-om koju bi predvodili Ngannou i De Fries. Već je ispisao povijest time što je toliko dugo prvak KSW-a i teškaš s najviše obrana titule u nekoj većoj MMA promociji. Nakon što Francis završi s Tysonom Furyjem, kako bi bilo da se testira protiv De Friesa?‘‘, zaključio je šef KSW-a.

Linker
27. travanj 2024 17:21